SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Problem po odbloku

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 664

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 11891 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 164702
Po skopanym cyklu i odbloku za radą osób z forum zróbiłem zrobiłem "cykl" na propie solo przez 4 tygodni później wszedł clomid i 15000 iu hcg. Wyniki były dużo lepsze, ale do pełni szczęścia brakuje jeszcze troche. Generalnia samopoczucie mam średnie, jestem troche zamulony, libido na średnim poziomie.
wyniki badań
Lh 6,43 norma 1,24-8,62
Estradiol 69 norma 0-47
Prolaktyna 12,27 norma 2,64-13,13
Testosteron 287 norma 175-781
Shbg 15,40 norma dla mojego wieku 18,3-54,1

Średnie libido wynika pewnie z niskiego testosteronu. Moje pytanie co dalej robić z estrogenem i shbg bo wyniki nie mieszczą się w normie. Byłem u dwóch endokrynologów. Jeden wogóle nie w temacie druga pani doktor chciałaby pomoć ale przyznała że nie miała pacjentów po bombie, nie chciała przepisać żadnego IA. Powiedziała że zgłębi się w temat i będzie ze mna w kontakcie.
Co w tm przypadku poradzi brać po igle.
Wejść znowu na sam testosteron solo i zrobić kolejny odblok tym razem z użyciem tamoxifenu itp. Czy może wejść na 5 miesięczną bombe i z tego zbijać.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1018 Napisanych postów 11465 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 160841
Ile czasu minelo od ostatniej dawki clomidu?

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2203 Napisanych postów 13574 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 199643
Ankieta dzialu
Czemu nie zbiles estradiolu przed odblokiem?i nie sprawdziles poziomu testa po hcg bo widac ze przydaliby sie dluzej pociagnac
Za radami forumowiczow zrobiles cykl czy zrobiles 4tygodniowy bo takie byly rady?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 11891 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 164702
minelo jakies pol roku od konca odbloku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1018 Napisanych postów 11465 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 160841
Robiles badanie poziomu FSH i progesteronu?


Zmieniony przez - Aleks w dniu 2018-03-14 09:54:22

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 11891 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 164702
nie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14060 Napisanych postów 233980 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1089741
wrzuc ankietę działu zgodnie z regulaminem

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 11891 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 164702
Wiek 29

Waga 107

Wzrost 187

Obwód ramienia 42

Obwód klatki 120

Obwód uda 71

Obwód talii 90

Staż na siłowni 6

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy) 5-6 posiłków makro nie liczone: podstawa to 500-700 gram mięsa dziennie głownie czerwone, ryż kasza gryczana, tłuszcz z ryb i pestek słonecznika

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe: 4 oparte o metanabol i testosteron

Opisz swój plan treningowy 9 jednostek treningowych w tygodniu, siłownia, bjj, cardio

Cel cyklu

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia 6 miesiecy

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej) ~16

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) ekto

Stan zdrowia dobry ciśneinie 140/80 tętno spoczynkowe 49

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia brak

PPM (podstawowa przemiana materii) 2277



Zmieniony przez - chucknoris w dniu 2018-03-14 10:20:25
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 0 Wiek 31 lat Na forum 332 dni Przeczytanych tematów 0
Może Ala mostek hcg i proviron. Potem znowu spróbować odblok?
Mi po długiej bombie na trenie pomoglo. Schodziłem masteronem z propem. Potem hcg z provironem no i badania.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 11891 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 164702
samo podanie IA nie ma sensu w moim przypadku?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 0 Wiek 31 lat Na forum 332 dni Przeczytanych tematów 0
Pewnie że ma. Na mnie np letrozol lepiej działa. Tylko dzielilem tabl na 4 części. Może Wit b6 też pomoc przy prolaktynie. Proviron poprawi samopoczucie.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wyniki badania krwi - hormony