Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Problem natury psychicznej ?

Saturas

Wysłana - 20 marca 2009 20:37    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam!
Lubie sobie pograć amatorsko w piłkę tylko że mam taki problem:
Mam takie dni w który gram tak , ze ludzi po meczu podchodzą do mnie i gratulują świetnej gry. Prostopadłe piłki, dryblingi wychodzą mi świetnie w obronie też zaliczam mnóstwo odbiorów. A są dni w których gram tak beznadziejnie że szok. I tutaj pojawia się pytanie co zrobić żeby tą moją "lepszą" formę ustabilizować ?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 czerwca 2009 11:37 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Gacek5

Wysłana - 30 czerwca 2009 11:37    Edytuj Cytuj
Też tak mam czasem... Choć ostatnio zauważyłem, że rzadziej. Myślę, że to zależy od nastawienia do meczu i samopoczucia w tej chwili. Często też jakieś problemy potrafią nas zmobilizować do świetnej gry, a bywa, że wręcz przeciwnie.

Zmieniony przez - Gacek5 w dniu 2009-07-03 01:33:02

"Im bardziej jesteś doświadczony, tym więcej wiesz o sobie, a co za tym idzie,
możesz być coraz lepszy." - Victor Valdes

Wondus

Wysłana - 03 lipca 2009 10:11    Edytuj Cytuj
Też mam czasem z tym problem bo gram w juniorach.. Biegac biegac i jeszcze raz biegac.. Ja biegam raz na tydzień to powoli mi to znika ten problem

szymonosw

Wysłana - 09 lipca 2009 21:33    Edytuj Cytuj
Ja też tak miałem, ale od jakiegoś czasu staram sobie przed meczem wyznaczać cel, i mówię sobie że jeśli go nie zrealizuje to nie zjem dziś kolacji, i to działa.Podczas meczu skupiam się na tym aby plan wykonać, i ciągle trzymam wysoką formę, nie wiem czy Ci to pomoże ale mi pomaga, jeszcze przed meczami oglądam filmiki piłkarskie :P:P

Lopos20

Wysłana - 10 lipca 2009 15:13    Edytuj Cytuj
to klasyczny objaw braku ogrania i chęci do gry w danym dniu... Sposób więcej graj albo co najmniej dwa razy w tygodniu prócz meczu trenuj kontrole piłki.. Zgodze się z poprzednikami nastawienie do meczy też robi robote.. powiedz sobie że dziś zagram jak ostatnio a po jakimś błędzie nie załamuj się tylko powtórz sobie że będziesz grał tak jak ostatnio a błędy się zdarzają

snajper7

Wysłana - 15 lipca 2009 21:33    Edytuj Cytuj
Ja mam taką faze jak mój ojciec na mnie patrzy :)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem natury psychicznej ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.