Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jakie maści,leki stosujecie na syfy które wyskakują na plecach.Chiałbym niedługo zacząć cykl ale w****ia mnie to że jak jestem na bombie to mam takie wuklany na plecach że szok.Tak brzydko to wygląda że naprawde odechciawa sie sykl zaczynać.Za pomoc bardzo dziękuje
duzo zalezy od własnych predyspozycji jesli problem nie jest duzy to warto zastosowac cynk ktory w takich przypadkach działa dawki 50 mg/dzien daje rade pzdr.
1174070809000
Typer
Wysłana - 16 marca 2007 19:49
. Heh nie przeczytalem,ze tylko na "bombie"
Zmieniony przez - Typer w dniu 2007-03-16 19:50:36
ja mam masc DIFFERIN jest to na recepte ale w ku***wy skuteczna!koszt to ok 38zl i jak na razie nie wymyslono nic lepszego!
1174071051000
e0r
Wysłana - 16 marca 2007 20:09
Zacznij pić przegotowane drożdże na noc.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi. [ON]
Ekspert -
1174072162000
zwierzkoks
Wysłana - 16 marca 2007 21:10
Rok temu jak byłem na prolo to też mnie wysyfiło ale teraz jak suste waliłem to mowie wam.Jednego syfa wycisnełem i z niego 2 głowy wyrastały Sprubuje maści a jak ona nie bedzie pomagała to bedziemy dalej myśleć
Przy takich syfach*****a dadzą maści, solaria i inne duperele, trzeba zacząć leczenie od wnętrza organizmu. Wyzbyć się toksyn z organizmu, a dopiero późnej łagodzić objawy i przyśpieszać leczenie preparatami do uzytku zewnętrznego. Ludzie nie zaczynajcie od dupy strony leczenia, bo to nic nie da.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi. [ON]
Ekspert -
1174077008000
SliwaMateu
Wysłana - 16 marca 2007 21:36
Zacznij takze leczyc sie od wewnątrz Czyli herbata z bratka , cynk , witaminy !! pozdro
GgGgGg-Unit
1174077395000
4kolor
Wysłana - 16 marca 2007 21:49
cynk witaminy drożdże piling skóry sauna a po saunie lub kąpieli jak skóra jest rozgrzana przemywać spirytusem z antybiotykiem lekarz rodzinny da receptę, robią w aptekach imo najskuteczniejsze był jeszcze topic o skuteczności nizoralu na syfy po sterydowe może warto spróbować