Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 410 razy
słowa kluczowe: problem 
Autor

Problem

idolize89

Wysłana - 24 marca 2008 10:26    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam taki problem ,ze jak wstane rano zupełnie niechce mi sie jesc..mam zero apetytu jak patrze na jedzenie to az mi niedobrze;/ wiecie moze czym to moze bys spowodowane i jak temu zapobiec...?

jeśli świat robi z ciebie dziwke, ty zrób z niego burdel..

Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 marca 2008 10:33 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

SWRK00

Wysłana - 24 marca 2008 10:33    Edytuj Cytuj
Od dziecka organizmowi nie dostarczałes rano posiłku i sie przyzwyczaił do tego--tak przypuszczam--i teraz taka reakcja jest na posiłek..
Próbuj jesc małe,lekkie posiłki na siłe..i stopniowo zwiększaj z dnia na dzien,mozesz tez sobie kupic gainera,białko i pic z rana..

Patrz komu Ufasz!!

SFD

Wysłana - 24 marca 2008 11:05    Edytuj Cytuj
Wypij szklankę wody niegazowanej na czczo. Jak ja wypiję, to za pół godziny tak ssie w żołądku, że nie ma mowy, żeby czegoś nie wszamać

Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-03-24 11:05:28

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 24 marca 2008 11:45    Edytuj Cytuj
Tez tak mialem kiedy jak nie cwiczylem i nie jadlem zbyt wiele. Po czasie organizm sie przyzwyczaja do wiekszych posilkow. Zwroc tez uwage zeby w ostatnim posilku nie objadac sie.

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

góra-forte

Wysłana - 24 marca 2008 11:56    Edytuj  Cytuj
Tak dokladnie, musisz stopniowo przyzwyczajac organizm. Na 20min przed sniadaniem mzoesz wypic szklanke wody gazowanej, poruszac sie troche, powinno to nieco zwiekszyc apetyt, natepnie zaczynaj stopniowo zwiekszac posilki, zacznij od mniejszych pozniej organizm powinien sie przyzwyzcajac i powinno byc tlyko lepiej

Mozesz jesc posilki na poczatek male objetosciowo a dosc kaloryczne np.jajecznica na smalcu+chleb raowy czy omlet z owsianych

GÓRA---->I am What I am
Ekspert -

SFD

Wysłana - 24 marca 2008 12:01    Edytuj Cytuj
Góra, niegazowana jest wg mnie lepsza, bo ta z gazem rozpycha bebech i jeszcze bardziej się jeść nie chce

góra-forte

Wysłana - 24 marca 2008 12:14    Edytuj Cytuj
Znaczy musi sam sptawdzic i zobaczyc jak zadziala na niego

Na mnie akurat barzdiej dziala gazowana, ale nigazowana tez jak najbarzdiej..

GÓRA---->I am What I am
Ekspert -

-basta-

Wysłana - 24 marca 2008 13:03    Edytuj Cytuj
moja rada:

400ml mleka 2 banany i 150 g sera - wsystko zmikoswac blenderem na koktajl, do tego dwie spore kromy chleba razowego. Wchodzi pieknie, a kalori cała taczka

bic44

Wysłana - 24 marca 2008 13:19    Edytuj Cytuj
miałem tak za czasów gdy jadłem 2-3 posiłki dziennie i zdecydowanie za mało się ruszałem.
wraz ze wzrostem wytrenowania ogranizmu, przyspieszeniem metabolizmu, polepszeniem spożywanych posiłków powinno się to zmienić.
ps
nie jedz obficie przed snem.

jacekszy0

Wysłana - 24 marca 2008 13:19    Edytuj Cytuj
"moja rada:
400ml mleka 2 banany i 150 g sera - wsystko zmikoswac blenderem na koktajl, do tego dwie spore kromy chleba razowego. Wchodzi pieknie, a kalori cała taczka"

Można jeszcze dodać pare rzeczy bo sam takie coś stosuje czasem ale mam pewien problem ponieważ jak z rana takie coś chlupne naczczo to potem mam problem z żołądkiem xD też tak macie ? :)hehe
I rzeczywiście ładnie wchodzi bo nie trzeba "dziamgać" jadaczką i gryźć.

idolize89

Wysłana - 24 marca 2008 19:11    Edytuj Cytuj
dzieki za odpowiedzi. bede probowac:)

jeśli świat robi z ciebie dziwke, ty zrób z niego burdel..

Znawca -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.