Witam. Mam 17 lat, 74 kg wagi, ogólnie szczupłą sylwetkę. Na początku trenowałem jakiś rok czasu na siłowni, potem około 2 lata sztuki walki, dużo biegania. Teraz muszę to wszystko odpuścić ze względu na brak czasu. Jednak nie mogę nic nie robić, dysponuje w domu ławką, hantlami, drążkiem, małym gryfem. Wiem, że jest to mało, ale lepsze to niż nic. Zależy mi na utrzymaniu w miarę sportowej sylwetki o niskim bf. Zamierzam ćwiczyć 3x w tyg, a do tego 1x w tyg biegać. Zależy mi na tym, aby trening był krótki i intensywny. Jeżeli chodzi o odżywianie to mam sporą wiedzę, więc tutaj jestem spokojny. Macie jakieś propozycje? Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
Proponuję rozgrzewkę ok15 min.Po niej część główna trening obwodowy składający się 6-9 stacji.#0 sekund pracy na 60 przerwy.2-3 obwody wykonane na maksymalnych obrotach z ćwiczeniami angażującymi jak największe ilości partii i grup mięśniowych .Przerwa między obwodami 3-4 minuty.Potem kuldałn.
1282481639000
Muszynian7
Wysłana - 22 sierpnia 2010 19:57
Dziękuje za odpowiedzi, myślę, że właśnie skłonie się na początek do tego treningu obwodowego. Do tego w wolnym czasie będę biegał, pewnie 2 x w tyg. Przed bieganiem będę stosował BCAA,oprócz tego prozdrowotnie jakieś witaminy. Macie jeszcze jakieś propozycje co do suplementów?
1282499850000
MARIO M. Cieśliński
Wysłana - 22 sierpnia 2010 20:37
Do biegu i treningów dorzuć l-karnitynę Gold i VitalXpacka.VitalXpack spełni Twoje oczekiwania.