Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Prośba o Dietę Rady Ćwiczenia . Spadek 92kg-> 80 kg

gutek7764

Wysłana - 03 marca 2010 02:40    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Hej Jestem mężczyzną 22 lata ważę 92 kg przy 176 cm .Od stycznia do lutego spadłem z 95 do 90 kg. Jadłem chlebki ryżowe żytnie .Mniej sera żółtego tłuszczy itp .Stawiałem na mięso i ryż . Zaprzestałem chwilowo.Choroba i antybiotyk .
Chcę skuteczniej schudnąć do maja-czerwca powiedzmy 10 kg .
Czyli 80 kg .Chcę biegać i robić cw aerobowe .Jeśłi chodzi o rzeżbę to chciałbym udoskonalić wzmocnić partie mięśni kręgosłupa szyi i brzucha .Mam problem z rozstępami więć nie chce ćwiczyc na siłowni bicepsów tricepsów itp

Proszę o pomoc w rozpisaniu diety Skutecznej i niedrogiej .
PS
Mieszkam niedaleko basenu siłowni i fitnesu lubie skakankę
mam ok 2 h na cw dziennie .

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 marca 2010 08:13 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

kamilplnk

Wysłana - 03 marca 2010 08:13    Edytuj Cytuj
nikt ci diety nie ulozy,nie ma tak latwo,poczytaj tematy podwieszine,uloz diete i wrzuc do poprawy

akneraj

Wysłana - 03 marca 2010 09:00    Edytuj Cytuj
Gutek, j/w, poczytaj podstawowe informmacje na temat odzywiania, masz linki w tym dziale.
Znawca -

anubis84

Wysłana - 03 marca 2010 09:08    Edytuj Cytuj
Ktoś już napisał zbliża się lato to każdy chce redukować, w ciągu 3 dni się już pojawiło kilka podobnych tematów.

gutek7764

Wysłana - 03 marca 2010 09:28    Edytuj Cytuj
Wiem wiem nie miałem czasu zbyt .Podrzuce moja rozpiskę dotychczasową oraz cele . Ale to nie prędko czasu nie mam . Ja chce regularną dięte mieć . Schudnąć i utrzymać wagę przez jakiś czas. Mi tłuszcz idzie w brzuch ,oponkę. Nie mam budowy grubaska .Nabrałem przez 2 lata kilogramów z 75 kg na 95 kg :/ .
Bede szedł do lekarza po jakieś środki wspomagające odchudzanie.Może powie czemu miałem taki słaby metabolizm przez te 2 lata .

Nie wierzę w diety cud ! Stosuje sie do ogolnych zaleceń znanych wszystkim . L _kartynina w kap. ,zielona herbata , czerwona pur-erh , mniej węglowodanów i tłuszczy . Z zachowaniem zrożnicowanej diety i pamietaniu o witaminach i mikorelementach .

akneraj

Wysłana - 03 marca 2010 09:50    Edytuj Cytuj
Wpisz tutaj to co jesz, pamietaj o podstawach dobierania białka, tłuszczy i weglowodanów w posiłkach. Czytaj czytaj!!

Dlaczego chcesz srodki wspomagające?
Wypełnij szczegółową ankeite i podaj swoje zapotrzebowanie energetyczne.
Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Prośba o Dietę Rady Ćwiczenia . Spadek 92kg-> 80 kg

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.