Mirko "Cro-Cop" Filipovic vs Igor Vovchanchyn Gary Goodridge vs Fedor Emelianenko Ricco Rodriguez vs Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira
Kazushi Sakuraba vs. Wanderlei Silva Kiyoshi Tamura vs. Hidehiko Yoshida Quinton Jackson vs. Ricardo Arona Chuck Liddell vs Alistair Overeem
- Rodriguez bedzie walczył z Mino jako reprezentant UFC - Fedor vs Goodridge to walka bez tytułu - Jest jeszcze szansa na trakie walki na tej gali : Ryan Gracie vs. Daiju Takase and Heath Herring vs. Mark Coleman
Goodridge na bank przegra ale walki Cro Copa z Igorem i Mino z Ricco zapowiadaja sie ciekawie. Jedno jest pewne - duzo dobrego bedzie sie w sierpniu dzialo
You can buy muscles but you can't buy COJONES !! Mr. Grimy
Crocop przez KO Fedor przez KO Mino, ale nie wiem jak, Ricco jest niezły w parterze Silva chyba przez decyzję Yoshida ale nie wiem za co zapłacą Tamurze :) Hm Arona chyba przez decyzję (ciekawe czy jakiś slam poleci, chyba na aronie nie wyjdzie) Liddell przez KO
Life is good, life is funny, everybody fuc.. for money!
Life is good, life is funny, everybody fuc.. for money!
1058782021000
Gochan ZASŁUŻONY
Wysłana - 21 lipca 2003 12:35
Widzę, że Saku wykonuje trzecie podejście... Życzę mu powodzenia. Z typowaniem bjj myślę, że bym się zgodził, podobnie to widzę. Choć co do walki Silva - Sakuraba to... ciężko powiedzieć. 1x KO 2x kontuzja teraz trzeci - w sumie fajnie jakby Kazushi wygrał.
Pozdrawiam
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem" Aleister Crowley
1058783752000
Marian.B. ZASŁUŻONY
Wysłana - 21 lipca 2003 16:35
Kain: http://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=2&topic_id=98074 A moje typy to: 1. Fedor 2. Mirko - Igor powinien powalczyć na początek ze słabszymi... 3. Rodriguez ( Mino znowu niestety baty zbierze ) 4. Sakuraba 5. Yoshida ofcooz ( to mój faworyt do zdobycia GP ) 6. Lidell 7. Arona zadusi "Rampejdża"
You are not a Warrior, You are a Beginner!!
Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Ekspert -
1058798152000
paabloo ZASŁUŻONY
Wysłana - 21 lipca 2003 20:31
Mam takie same typy jak Marian z tym , że Mino rozniesie Rodrigueza. A Yoshida to oczywiście również i mój faworyt do zdobycia GP:)
Pozdrawiam
Grappling
1058812283000
fronek
Wysłana - 22 lipca 2003 11:25
Igor Vovchanchyn z sentymentu Fedor Emelianenko przez KO Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira przez trójkąt- choć silny i twardy jest Ricco Wanderlei Silva - chciałbym Kazushiego, ale jakoś nie ma sposobu na Silvę, chyba że załatwi go tak jak Quintona Kiyoshi Tamura vs. Hidehiko Yoshida :) (wiadomo) Ricardo Arona - to będzie ciekawa walka, obaj są agresywni a Rampage ma lepszy strzał, ale myślę że Ricardo przez decyzję Chuck Liddell przez KO
Balcerowicz musi odejść !!!
Nie wiem, nie znam się, nie orientuje się ...zarobiony jestem !!!
1058865906000
Plugawy
Wysłana - 22 lipca 2003 12:11
Jesli chodzi o Mino vs Ricco to wydaje mi sie, ze Minotaur bedzie walczyc w stojce, ktora ma lepsza od Rodrigueza [szczegolnie jesli teraz ostro nad nia pracuje z Aertsem]. Raczej nie bedzie szalec w parterze po porazce na ADCC.
Bas Rutten said... You can buy muscles but you can't buy COJONES !! Mr. Grimy
moje typy to: Cro Cop Mino Fedor Saku(wygra GP) Yoshida Arona Overeem
Where there's a will, there's a way.
1058873026000
SFD
Wysłana - 22 lipca 2003 18:43
1) Cro Cop przez TKO (1 runda) 2) Fedor przez TKO (1 runda) 3) Hmm.. Nogueira przez submission (2 runda) lub decyzję 4) Silva przez Decyzję - wybieram go tylko dlatego bo chcę zobaczyć walkę z Quinton'em 5) Tamura przez KO (1 runda) - nie lubię Yoshidy (chyba że walczy z którymś z Graciech) 6) Quinton przez TKO (1 runda) 7) Liddell przez KO (1 runda)
"Easy , i got balls of steel" - Gilbert Yvel after fight with Vanderlei Silva (PrIde 11)