Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 4209 razy
słowa kluczowe: preparaty  starlife 
Autor

Preparaty StarLife

robinnn

Wysłana - 13 listopada 2006 20:01    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam

Chciałem poznać Waszą opinię na temat produktów medycyny alternatywnej firmy StarLife , czy ktoś z Was może już stosował te produkty , jeśli tak , czy był zadowolony . Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi.

Zapraszam do zakupów produktów firmy StarLife na www.sportscentre.pl .Atrakcyjna oferta odżywek .

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 listopada 2006 20:47 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 13 listopada 2006 20:47    Edytuj Cytuj
Nie spotkałem się ani z tą firmą, ani z produktami z tej firmy ani tym bardziej opiniami na jej temat! Ale patrząc na ceny/ilość/skład Mnie osobiście nie zachęca do zakupu!

http://www.starlife.cz/int/index.asp?lng=pl

http://www.starlife.cz/int/products/pricelist.asp?lng=pl&orb=2&orh=1

doping & zdrowie
Ekspert -

morwi

Wysłana - 31 stycznia 2008 19:30    Edytuj Cytuj
Witam! Znam sporo ludzi, którzy używają tych produktów i sobie chwalą. Starlife to firma działająca w systemie MLM, czyli marketingu wielopoziomowego.

Najlepszym rozwiązaniem jest zawarcie "współpracy" z firmą - wtedy możemy kupować interesujące nas produkty 40% taniej i jeśli chcemy zarobić, to możemy je sprzedawać właśnie z 40-procentową marżą.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany to proszę napisz do mnie na gg (6256895), a udzielę Ci wszystkich potrzebnych informacji. Firma proponuje ponad 100 produktów i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Jak najbardziej można skorzystać z rady specjalistów, którzy profesjonalnie zaproponują odpowiednie suplementy w zależności od Twoich potrzeb.

Pozdrawiam!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.