Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 470 razy
słowa kluczowe: prawie  koniec  potem 
Autor

Prawie koniec,ale co potem....

Ekwador

Wysłana - 06 marca 2004 19:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam a wiec tak :

Jestem juz prawie w koncu cyklu bionabolu czyli mam 3 tydzien....
Przyrosty takie sobie :
Lapa - przedwczoraj mierzylem mialem 2 cm wiecej,dzis mierze mam 1 cm wiecej nie kumam tego :(
Klata - tydzien temu mierzona miala 2 cm wiecej
Waga - 23 kg poszlo :(
Sila - No bardzo malo :(

Cos zle robilem ze tak malo wszystko poszlo?

I teraz mam takie pytanko bilako,kreatyna to podstawa a co myslicie zeby dolaczyc do tego HMB....czy to faktycznie dobre rozwiazanie?

Chce cos osiagnac...ale ciezko idzie ;(

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 marca 2004 19:57 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 06 marca 2004 19:57    Edytuj Cytuj
1.jestes d**** bo nieznasz sie na odzywkach i suplach a łapiesz sie za kox
2.23kg to mało?? i ile musiałes tej mety zezrec? 500?

pozdro

Ekwador

Wysłana - 06 marca 2004 19:57    Edytuj Cytuj
nie 23 kg tylko 2 lub 3 kg :(

pakman191

Wysłana - 06 marca 2004 20:00    Edytuj Cytuj
hmmmmmm troche lipowato pewnie diety nie trzymales. Same suplementy nie wystarcza.

on
Specjalista -

Ekwador

Wysłana - 06 marca 2004 20:11    Edytuj Cytuj
nie d**** palko ***ana!

I nie 500 tylko jak narazie 80 szt.zjadlem!cos kolo tego!
A co do lapy to zmieze ja jutro pozadnie!

Ekwador

Wysłana - 06 marca 2004 20:23    Edytuj Cytuj
Diete nie mam kiedy :(Ciagle praca,szkola,prawko nie mial bym czasu diety se zrobic,jak bym mial sie rozkladac z dieta co 2 czy 3 h w robocie to by mnie wy***ali:(

SFD

Wysłana - 06 marca 2004 20:42    Edytuj Cytuj
wysraczy 4-5posiłków nawet z takim odstępem jak praca....

micen ZASŁUŻONY

Wysłana - 06 marca 2004 20:50    Edytuj Cytuj
A czego się spodziewałeś?

Formę buduję dzięki:
[http://www.esuple.pl/]

Moderator w Dziale Doping...
Ekspert -

Ekwador

Wysłana - 06 marca 2004 20:51    Edytuj Cytuj
nom mozliwe ale sam juz nie wiem,teraz dieta mi nie pomoze wiec co myslicie HMB polaczyc do kreatynki i bialka?

micen ZASŁUŻONY

Wysłana - 06 marca 2004 20:54    Edytuj Cytuj
Dieta, kreatyna, białko - na tym się skoncentruj. HMB odpuść raczej - niepotrzebne. . .

Formę buduję dzięki:
[http://www.esuple.pl/]

Moderator w Dziale Doping...
Ekspert -

Ekwador

Wysłana - 06 marca 2004 21:11    Edytuj Cytuj
no w sumie spodziewalem sie z lapy tak 2 lub 3 cm i tak w miare jest,wagi za to wiecej sie spodziewalem,ale jakos nie poszlo chodz moze pojdzie zostal mi moze tydzien musze sobie policzyc....

No to bialeczko kreatynka chyba se dietke sprawie,mysle czy czegos na sile sobie nie wziasc jeszcze.no to zobaczymy jak jakies opinie,komentaze prosze pisac...bede wdzieczny za kazda pomoc

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Prawie koniec,ale co potem....

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.