Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Prawie jesień wiec pora zdjąc dres - UDA i jeans jeszcze raz :P

dobrykoks

Wysłana - 12 września 2009 11:14    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Co jakiś czas powraca temat jak bumerang (typowy dla koksów nie chcących być dresami)- obecnie w pasie mam 88 w udzie 62 kupuje spodnie rozmiarówka 34/34 ( 2x46 pas 2x32 udo) i zdeczka ch*jowo to wygląda w udach chudo - nawet łap nie można trzymac w kieszeniach.

Jakie konkretnie polecacie marki i modele spodni z szerokimi udami (najlepiej dawać foty i wymiary dla konkretnego modelu)? Spodnie moga miec proste nogawki lub boot cut.

Tylko bez gadania ja mam +70 i sobie radze, spoko gratuluje - ale ja sobie nie radze, a na uczelnie nie bede pomykał w dresie, ani w worku na +100 w pasie.

http://img524.imageshack.us/img524/3235/postspenis9jeyn8bf3mj6nww4.jpg]" />
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 września 2009 11:16 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

inkognitoo

Wysłana - 12 września 2009 11:16    Edytuj Cytuj
kiedyś Pudzian reklamował jakieś spodnie dla koksów ;)

my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień

jacek1111

Wysłana - 12 września 2009 11:17    Edytuj Cytuj
prosto ma szerokie nogawki ogolnie po skate shopach pochodz :)

inkognitoo

Wysłana - 12 września 2009 11:19    Edytuj Cytuj
jacek1111 - i tu się nie zgodzę przez 3 lata prowadziłem skate shop. prosto teraz stawia na klasyki, ich baggy były****owe. diil robi dobre baggy jeansy.

jacek1111

Wysłana - 12 września 2009 11:23    Edytuj Cytuj
duzo tego jest niech sie przejdzie i zobaczy co mu sie podoba :)
sa fajne spodnie i nie tylko takie co krok masz na kolanach

Adramel

Kupuj bojówki, nie będziesz wyglądał na drecha.

dobrykoks

Dzięki ale zapomniałem ze nie mam zamiaru wyglądać jak palant z krokiem miedzy kostkami.

Narazie takie coś znalazłem - http://www.allegro.pl/item732694087_lee_knox_contrast_new_collection_w_36_l_34.html

Lee Knox udo 33,5x2 i pas 92..

Zmieniony przez - dobrykoks w dniu 2009-09-12 11:25:50

Znawca -

inkognitoo

Wysłana - 12 września 2009 11:28    Edytuj  Cytuj
dobrykoks - chyba zatrzymałeś się w erze lenarów ;) - ciężko kupić teraz takie spodnie z krokiem w kolanach, no chyba ze ma się 150cm wzrostu 45kg wagi i kupuje się spodnie xxl.

jacek1111

Wysłana - 12 września 2009 11:31    Edytuj Cytuj
nie wszystkie sa takie ze krok masz na kolanach posmigaj po tych skate shopach :)

dobrykoks

Wysłana - 12 września 2009 11:36    Edytuj Cytuj
weź dla mnie siarto to nawet tam wejść samie 14 latki w koszulkach XXXL takich co nawet ja bym nie nałożył xD Może jakieś konkrety? Firmy modele nie mam kurde czasu tyle latać po sklepach ostatnio przeleciałem dwa pasaże w marketach ni chu chu.. jak ktoś wyżej napisał bojówki zostają ew sztruksy - a ja chce normalne fajne jeansy - mam przestać ćwiczyć nogi czy co?!

Znawca -

inkognitoo

Wysłana - 12 września 2009 11:37    Edytuj Cytuj
www.prosto.pl / www.hempszop.pl bardzo dobrej jakości ciuchy. poszukaj posprawdzaj wymiary.

Odpowiedzi jest na 6 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Prawie jesień wiec pora zdjąc dres - UDA i jeans jeszcze raz :P

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.