Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Prawie jesień wiec pora zdjąc dres - UDA i jeans jeszcze raz :P
dobrykoks
Wysłana - 12 września 2009 11:14
Sprawdź swoje BMI
Co jakiś czas powraca temat jak bumerang (typowy dla koksów nie chcących być dresami)- obecnie w pasie mam 88 w udzie 62 kupuje spodnie rozmiarówka 34/34 ( 2x46 pas 2x32 udo) i zdeczka ch*jowo to wygląda w udach chudo - nawet łap nie można trzymac w kieszeniach.
Jakie konkretnie polecacie marki i modele spodni z szerokimi udami (najlepiej dawać foty i wymiary dla konkretnego modelu)? Spodnie moga miec proste nogawki lub boot cut.
Tylko bez gadania ja mam +70 i sobie radze, spoko gratuluje - ale ja sobie nie radze, a na uczelnie nie bede pomykał w dresie, ani w worku na +100 w pasie.
kiedyś Pudzian reklamował jakieś spodnie dla koksów ;)
my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień
1252746993000
jacek1111
Wysłana - 12 września 2009 11:17
prosto ma szerokie nogawki ogolnie po skate shopach pochodz :)
1252747052000
inkognitoo
Wysłana - 12 września 2009 11:19
jacek1111 - i tu się nie zgodzę przez 3 lata prowadziłem skate shop. prosto teraz stawia na klasyki, ich baggy były****owe. diil robi dobre baggy jeansy.
1252747192000
jacek1111
Wysłana - 12 września 2009 11:23
duzo tego jest niech sie przejdzie i zobaczy co mu sie podoba :) sa fajne spodnie i nie tylko takie co krok masz na kolanach
1252747390000
Adramel
Kupuj bojówki, nie będziesz wyglądał na drecha.
1252747431000
dobrykoks
Dzięki ale zapomniałem ze nie mam zamiaru wyglądać jak palant z krokiem miedzy kostkami.
dobrykoks - chyba zatrzymałeś się w erze lenarów ;) - ciężko kupić teraz takie spodnie z krokiem w kolanach, no chyba ze ma się 150cm wzrostu 45kg wagi i kupuje się spodnie xxl.
1252747717000
jacek1111
Wysłana - 12 września 2009 11:31
nie wszystkie sa takie ze krok masz na kolanach posmigaj po tych skate shopach :)
1252747860000
dobrykoks
Wysłana - 12 września 2009 11:36
weź dla mnie siarto to nawet tam wejść samie 14 latki w koszulkach XXXL takich co nawet ja bym nie nałożył xD Może jakieś konkrety? Firmy modele nie mam kurde czasu tyle latać po sklepach ostatnio przeleciałem dwa pasaże w marketach ni chu chu.. jak ktoś wyżej napisał bojówki zostają ew sztruksy - a ja chce normalne fajne jeansy - mam przestać ćwiczyć nogi czy co?!