Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1213 razy
słowa kluczowe: praca  włoszech 
Autor

Praca we Włoszech

Paco19

Wysłana - 13 sierpnia 2009 23:03    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Jak polacy pracodawcy oszukują swojch rodaków we włoszech pracowałem u polki która oszukała ludzi niepłacąc im należnych pieniędzy mieszka ona w Marina Di Massa ludzie którzy pracowali u tej pani wiedzą okim tu mowa Przez pierwsze 2 lata miała spółke z włochem Od 2007 do 2009 prowadziła firme sama 1 września pani ta zamkneła firme przez swoją nieudolność brak poszanowania dla człowieka ignorancie Kobieta ta dzięki oszustwą na polakach dorobiła się domu żyła jak pani Tylko żeby żyć jak pani trzeba mieć wygląd a ta pani niema nic jest stara zgorzkniała; To narazie tyle

co sądzicie ...Polak Polakowi takie rzeczy

Jestem Szefem własnego życia

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 sierpnia 2009 23:12 
W większości przypadków polecamy:

Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MaximusRex

Wysłana - 13 sierpnia 2009 23:12    Edytuj Cytuj
, Hamstwo.
Mieszkam w niemczech i slysze nieraz jacy to potrafia byc rodacy - zwlaszcza za granica. Sam jednak dotychczas niczego zlego od rodakow nie doswiadczylem i na moich znajomych sie dotychczas nie zawiodlem. Ale do obcych trzeba miec ograniczone zaufanie.
Slyszalem ze we Wloszech i na Wyspach jest z tym najgorzej. Nie wiem z czego to wynika.
Samo stwierdzenie ze Polacy tacy sa za granica tez nie jest do konca prawdziwe, bo slyszalem tez o przedstawicielach innych nacji, ktorzy robia podobne numery: Holendrzy, Niemcy, Turcy.
Moge jedynie wspolczuc. Wydaje mi sie ze kwestia bardziej lezy w tym na jakiego czlowieka sie trafi...

___WYTRWALOSC_-_TO_PODSTAWA___SUKCESU_________
Dziennik odchudzania
i fotki z postepow w redukcji: [http://www.sfd.pl/Blog%2FDziennik_odchudzanie__jak_zrzucic_30kg_w_rok-t521970-s75.html]
Foty - s.23, s.53, Podsumowanie s.75

00

Wysłana - 14 sierpnia 2009 02:52    Edytuj Cytuj
wlochy czy uk nie maja nic do tego. takie przypadki jak twoj zdazaja sie codziennie w polsce. sk**stwo i oszukiwanie przez pracodawcow

Matias700

Wysłana - 14 sierpnia 2009 03:06    Edytuj Cytuj
Ja wlasnie jestem we wloszech na wyspie i pracuje lecz pracuje u wlochow ale znam tu okolo 50-60 polakow i wszyscy sa dla siebie bardzo mili i wogole nie tak jak w polsce a co do pracowania u polaka za granica to niewiem bo polacy tutaj zabardzo swoich spolek niemaja... A co do stosunku wlochow do polakow to wlosi twierdza ze polacy to nieroby i tylko wodka i piwo im w glowie a nie robota i czesto narzekaja na polakow ze robia wszystko tak jak nietrzeba

Bo bez młota to k.... nie robota!! :D

dawidtt

Wysłana - 14 sierpnia 2009 05:13    Edytuj Cytuj
takie rzeczy na wyspach sa na porzadku dziennym, wiec zadna nowosc.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.