Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Praca w Ochronie, Która Agencja???

Furiat1906

Wysłana - 30 sierpnia 2009 16:22    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, wiem ze duzo tego typu tematow bylo juz zakladanych ale wszystkie ktore odnajdowalem byly z 2007/2008 r ;/ A mi zalezy na bierzacych Informacjach.

Skonczylem w tym roku szkole, zdalem mature i niestety tyle ;/ Tak ze z praca ciezko, wiec zdecydowalem sie na ochrone. Wiadome zaleta moja jest fakt ze dosc dobrze zbudowanym jestem, cwicze na silowni i trenuje Kick Boxing od ponad 3lat. Licencji zadnej nie posiadam ;/

I nie wiem jaka agencje ochrony wybrac, chodzi mi o tereny krk gdyz stamtad jestem.

Mialbym kilka pytan glownie do pracownikow, bylych pracownikow albo osob ktorzy maja stycznosc z osobami pracujacymi.

Jaka agencje wyrbac???
Jakie sa warunki pracy w danej agencji???
I jakie stawko sa dla ochroniarzy bez licencji w danych firmach???
I w ktorej agencji jest mozliwosc wyrobienia owej licenji pracujac ???

Za wszystie informacje i odpowiedzi dziekuje serdecznie ;)
Pzdr Koksy ;)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 sierpnia 2009 17:47 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 30 sierpnia 2009 17:47    Edytuj Cytuj
na kokosy nie licz, idź na studia dobrze radze

Furiat1906

Wysłana - 30 sierpnia 2009 18:03    Edytuj Cytuj
Studia zaoczne co 2tydzien w weekend ;) Ale prace trzeba jakas znalezc zbey na oplacenie studiow zarobic...

seba10

Wysłana - 29 października 2011 19:03    Edytuj Cytuj
wątek już trochę nieaktualny, ale też szukam po necie informacji o pracy w ochronie i tak tutaj trafiłem :) Mój kolega już drugi rok pracuje w Juwentusie i stąd mój pomysł, żeby tez spróbować tam swoich sił. Podobno organizacja w firmie całkiem niezła, kasa też ok, no i ekipa fajna. Na ich stronie www.juwentus.pl jest sporo ofert pracy, na kilka odpowiedziałem i zobaczymy czy się uda.

turboj

Wysłana - 29 października 2011 19:09    Edytuj Cytuj
Bez licencji ciężko będzie brać jakieś poważne pieniądze (interwencja, konwoje). Min. 21 lat, niekaralność no i trochę to kosztuję.

Makaveli01

Wysłana - 29 października 2011 19:55    Edytuj Cytuj
Zajrzyj tutaj - http://www.sfd.pl/Combat_%2F_Samoobrona-f130.html

Qeblo ma pojęcie o takich sprawach .

Objawy Raynauda - [http://www.sfd.pl/-t699014.html]
Mateusz Burdzy - [http://www.sfd.pl/-t789867.html]
Ekspert -

szakul88

Wysłana - 30 października 2011 17:04    Edytuj Cytuj
Witam. na wiele nie masz co liczyć w pracy w ochronie bez licencji. najlepiej płaci Solid. tylko że bez licencji czeka Cię stanie na jakiejś handlówce, a praca od zaraz, sam pracuję i nie jest najgorzej.

__Kamil__

Wysłana - 30 października 2011 17:06    Edytuj Cytuj
mam licencje II, mam kierownika imprez masowych, mam pozwolenie na bron obiektowa, i tak gowno to wszystko warte... ochrona jest dobra dla emerytow

Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...
Ekspert -

Grejpfrut

Wysłana - 30 października 2011 21:51    Edytuj Cytuj
Wszystko zależy od obiektu/dzielnicy na którym sie jest/jeździ a nie od agencji.

Webcam

Wysłana - 01 listopada 2011 08:01    Edytuj Cytuj
Licencje dość łatwo zdobyć za darmo (przynajmniej w mojej gminie), zgłaszasz się po prostu na bezrobocie i z tym kwitkiem przychodzisz do urzędu gminy i zapisujesz się na ten kurs (jest możliwość zrobienia I i II stopnia).

vegeo

Wysłana - 08 listopada 2011 01:15    Edytuj Cytuj
Co do najlepszego płacenia w Krakowie bez licencji to polecam drogerie. Może i ciągły tłok, ale kasa rzędu 9/h na rękę bez licencji to dobry wynik.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Praca w Ochronie, Która Agencja???

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.