Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 547 razy
słowa kluczowe: praca  farmie 
Autor

Praca na Farmie (Ang)

spoxiqBelt

Wysłana - 03 sierpnia 2009 00:46    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam Wszystkich,

Za 2 tygodnie mam wyjazd (14.08) do pracy na farmie, zbieranie owocow itp. Praca ciezka fizycznie nie jest, ale psychicznie potrafi wymeczyc (tunele bez konca, monotonia itd.). Jade tam na 2-3 mies. i chcialbym prosic o pomoc w doborze odzywek i nakierowania mnie w diecie jaka bd mi towarzyszyc podczas pobytu w ang. Zjem wszystko i moze byc monotonie, chce wziasc jak najwiecej jedzenia z polski poniewaz tam jedzenie nie nadaje sie do spozycia.

Wzrost: 179
Waga: ok. 95 kg (Czysta masa: 78,5kg)

Ps. Myslalem kupic: Tribuactive B6 + STEROLID COMPLEX 1000 + Olej MCT z olimp'u + jakieś Carbo + Gainer + mineralki i witaminki (moze centrum albo olimp) + algi morskie (do picia)..

JAKIES POMYSLY?? :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 sierpnia 2009 07:19 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SuiteE

Wysłana - 03 sierpnia 2009 07:19    Edytuj Cytuj
a na silke tam bedziesz chodzil ?

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 03 sierpnia 2009 08:15    Edytuj Cytuj
no przy takiej masie gainerów bym nie brał carbo też bo jeszcze bardziej cie zaleje witaminki jak najbardziej omege 3 możesz wziąść białko dla uzupełnienia i próbowałbym ciagnąć na niskich ww jakieś mięso możesz wziąć pakowane próżniowo itp.
chyba że taka waga Ci odpowiada
Ekspert -

spoxiqBelt

Wysłana - 03 sierpnia 2009 12:46    Edytuj Cytuj
Nie bede chodzic na silownie, jedynie bd cwiczyc w mieszkaniu zeby utrzymac forme.

W tym rzecz ze chce utrzymac mase. Przed chwila bylem sprawdzic i Waga 92 przy czystej masie 79.3. Zlany nie jestem ^^ .

Nie żarłem odzywek i nie wiem jak one działają. Chciałem kopić Carbo żeby dostać szybki zastrzyk powera, gainer żeby "zjeść" jak nie bd czasu przygotować coś treściwego. Mięsko wezmę jak najbardziej

A co sadzicie o tych tribulusach? przyda mi się? (Czytalem o nich i wg mnie wporzo)

Zmieniony przez - spoxiqBelt w dniu 2009-08-03 12:48:15

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 04 sierpnia 2009 10:39    Edytuj Cytuj
Nie widze sensu ich brania jak nie bedziesz powaznie cwiczyl. Ew. wlasnie jakies bialko gdybys nie mogl zjesc posilku.

Zmieniony przez - domer w dniu 2009-08-04 10:39:58

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Praca na Farmie (Ang)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.