Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Zmieniony przez - Taifun15 w dniu 2009-06-16 10:15:05
co ja bym dał za doping spam %
1245139999000
Blacha.
Wysłana - 16 czerwca 2009 10:15
nie mam prawka ani wykształcenia wyzszego odpadam
SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ
Doping
Specjalista -
1245140136000
luki77
Wysłana - 16 czerwca 2009 10:18
dobra fucha
btw.mico patrze,że chyba jak ja zmieniłeś status na bezrobotny,że po ogłoszeniach latasz?
Specjalista -
1245140302000
MICOOOLAI
Wysłana - 16 czerwca 2009 10:19
w związku z tym że byłem 2tyg na chorobowym dostałem wczoraj 2tyg wypowiedzenie
niech żyje Polska !!
w związku z literówką w ankiecie informuję iż :
"WOLE PREMIE ZA SPRZEDAŻ KOLGÓW" nie oznacza pracy jako przedstawiciel handlowy Colgate
Zmieniony przez - MICOOOLAI w dniu 2009-06-16 10:21:52
Zwycięstwo to piękne słowo dla którego polec musi wielu..
Pozwól mi mieć to nieszczęście by przekonać się o tym że więcej hajsu to większe kłopoty..
Ekspert -
1245140370000
luki77
Wysłana - 16 czerwca 2009 10:22
to witaj w klubie i dam ci radę starego wyjadaczanie szukaj roboty na "pracuj"bo choja tam znajdziesz to portal dla burżujów co szukaja stanowiska dyrektora
Specjalista -
1245140556000
MICOOOLAI
Wysłana - 16 czerwca 2009 10:28
wczoraj smoląc smętnie lola i słuchając w budowlanych słuchawkach gry na perkusji kumpla w garażu dostałem 2 propozycje pracy także dam ci także radę --> szukaj garaży gdzie perkusiści wyżywają się po pracy
albo pal lole to zbliża ludzi a gdzie ludzie tam praca
Pozwól mi mieć to nieszczęście by przekonać się o tym że więcej hajsu to większe kłopoty..
Ekspert -
1245140894000
livekox
Wysłana - 16 czerwca 2009 10:31
Za******lać na budowe tępe****e
1245141096000
luki77
Wysłana - 16 czerwca 2009 10:33
no żeby nie było ja też dostałem propozycję,a mianowicie: rozładowywać kapuche i kalafior z tirów na giełdziepo 10h od 20 do 5 rano za 80pln,aż się chyba skuszę jak radzicie chłopaki?
Specjalista -
1245141197000
MICOOOLAI
Wysłana - 16 czerwca 2009 10:34
radzę yebnąć tira i pogonić 3 miasta dalej