Wiec na jakich pozycjach smigacie w klubach(jesli gracie) i powiedzcie cso o swoim stylu gry...ja gram an defensywnym pomocniku i wszytko czysce i w ostatecznsoci fauluj ale takze zagrywam krotkie i dlugei pilki wolnych eni strzlea bo nei potrafie wiec gdzie wy smiagcie zrobei ankiete zeby sprawdzic jakiej pozycji jest najwieej an forum
w klubie obronca :/ w klubie gram twardo, odbieram pilke i fruuuu daleko od bramki mnie to sie przecietnie podoba, ale trenerowi bardziej :/ zawsze na pograniczu faulu, czasami sie nie uda na pograniczu i ...ostry faul....nie jednego juz skontuziowalem... wady : chwilami sobie olewam i nie chce mi sie biegac, brutalnosc, a i z szybkoscia ostatnio nei najlepiej ;/ zalety : cudowny, efektowny drybling, choc rzako go wykorzystuje, piekielnie mocne uderzenie, choc potrafie tez uderzyc miekko w samo okienko spryt (czesto fauluje, ze sedzie nie widzi, ale potrafie tez znakomicie symulowac ), gra glowa
a tak na boisku z kumplami to ZAWSZE gram napastnika, uwielbiam strzelac gole, a to zdarza mi sie coraz czesciej
Ja podobnie jak przedmówca, gram na prawej obronie, twardo, ale gdy drużynie nie idzie to zostaje przesunięty do przodu,najczęściej na prawego pomocnika, ale bywam też napastnikiem.Stzreliłem w ubiegłym sezonie 3 bramki.
juve!!!
Znawca -
1124832305000
angej
Wysłana - 23 sierpnia 2005 23:55
Ja pykam na lewej pomocy lub w napadzie A główne zalety to drybling, szybkość i ogólnie spryt
Siła i honor,i ojczyzna, i wiara... w siebie :P
1124834128000
dewas
Wysłana - 25 sierpnia 2005 02:49
kibic
"Lepiej miec 90 w pasie i 120 w klacie niz 80 w pasie i 100 w klacie."
1124930944000
bodymaker
Wysłana - 25 sierpnia 2005 10:19
dewas - a jaki jest twój styl kibicowania ? agresywny, wulgarny, piknikowy, hooligański, sympatyczny, ultrasowy
Widze ze nikt ławy nie grzeje jak narazie no wlasnei jaki jetes kibic bo ja he to po meczu wiselki glosnik rozwalilem az sie zyje......i siej postarch wsrod A klasowych kibiców glownei 60 latków
Forza Milan ,Werder,Lyon
1124967152000
Fazz
Wysłana - 25 sierpnia 2005 15:52
no to ja się przyznam że jestem rezerwowym.... a nie gram bo wszystkich bluzgam wiec mnie nie lubią ... ale zawsze wchodze w meczu bo chca wzocnic obrone Prawa Obrona: zalety:ciężko mnie przejść , całkiem szybki,dobrze pracuje nogami, dobrze kryje i blokuje , niezła technika wady: mało ofensywny , jestem fatalny przy stałych fragmentach, mało agresywny , słabo gram głową , łatwo mnie przepchać
WKS Śląsk Wrocław
1124977975000
Stanley86x
Wysłana - 25 sierpnia 2005 16:13
Bramkarz...
W Gimnazjum to normalnie wymiatałem na bramce... żadko jaka piłka była za moimi plecami... Od trzech lat jednak już w Gimie nie jestem i zwykłem strzelać bramki...
Z kumplami jak sobie gramy to tak po połowie (stoję na bramce, a wdrugiej połowie wychodze na zero - strzelam tyle goli i ile wpóściłem )