Trochę mnie denerwuje jak się pisze, że ten czy tamten powinien już zakończyć karierę a ja się pytam- dlaczego? Nie każdy ma ochotę odejść w blasku sławy i się nudzić na emeryturze, niektórzy po prostu potrzebują adrenaliny, której dostarcza ich ulubiony sport. Mówi się, że Gołota powinien definitywnie zakończyć karierę, teraz podobnie piszą w temacie o Holyfieldzie. Może oni już nic nie osiągną, ale skoro chcą walczyć, skoro daje im to radość, to niech walczą. W innych sportach jest podobnie. Po co Ahonen wracał do skoków? Dlaczego Schumacher chce wrócić do F1, po co Henin wróciła na kort? Oni po prostu to kochają i właśnie dlatego.
Tak własnie-dlatego ludzie tak piszą..Kiedy widać że dana osoba juz nic nie może na poziomie zaprezentowac to oczywiste że wraca tylko dla siana- a to już u nikogo oklasków i podziwu nie wywyołuje..Nikt im nie zbrania trenowac tego do samej śmierci ale jak sie pchają na szczyt-mimo że juz tam nie pasują to juz kwestia banknotu..
1267613904000
Rambaa
Wysłana - 03 marca 2010 12:18
walki zawodnikow ktorych prime juz dawno sie zakonczyl są poprostu jednostronne i nieciekawe dlatego ludzie piszą żeby zakończyli kariere bo kto lubi ogladac walki dawnych ulubionych bokserow ktorzy dostaja w******* od sredniego zawodnika :??:
Caly Czas zastanawiam sie z czego jest panierka przemka
Spamers Squad A Jak
1267615100000
Puar
Wysłana - 03 marca 2010 12:54
Barnabas26 - w 100% podzielam Twoje zdanie. Jeśli lubią walczyć to niech walczą tyle ile dadzą radę, nawet jeśli mieliby dostawać po gębie. A różnorakim kibicom itp. nic do tego! Denerwują mnie gadki, że oni robią to (ekhem) tylko dla kasy. Nie możecie zrozumieć, że ktoś kocha walczyć?
"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
1267617266000
d0l4r99
Wysłana - 03 marca 2010 14:11
Ta rzeczywiście. Najbardziej wola walki została pokazana w dwóch ostatnich pseudo pojedynkach stulecia w Polsce.
1267621860000
buczah
Wysłana - 03 marca 2010 14:12
Gołota powiedział otwarcie, że nie lubi się bić i nie lubi boksu, ale nic innego nie potrafi robić
Nobody's perfect. My name is Nobody.
1267621974000
Puar
Wysłana - 03 marca 2010 14:13
Nie uogólniajcie.
"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
1267622034000
nastic
Wysłana - 03 marca 2010 16:24
Walczyc może kochaja. Ale dostawac po mordzie bez kasy nikt nie lubi.
Ludzie nie karmcie trolli, szczególnie tych dużych. Bo to nienażarte z natury stworzenia.
1267629846000
Gieceu
Wysłana - 09 marca 2010 09:05
Po pierwsze wracaja do walki, albo w niej troche za dlugo siedza bo my tego chcemy, a co za tym idzie dostaja szmal za "dziadkowanie" w ringu. Druga kwestia to nie czuja swojego wieku, albo nie chca sie pogodzic z odstawieniem rekawic na kolek Inna sprawa to to, ze kibice odradzaja im walk w podeszlym wieku (sportowo podeszlym), poniewaz : A)nie chcemy sobie psuc obrazu ukochanego fightera (np Roy Jones jr), B)zdrowie!:) I w tym rzecz! Starszemu kolesiowi wszystko bardziej siada na psychice i mozgu niz młodziakowi. Typ, który przeszedł kariere amatorską, a potem bije sie przez 20 lat na ringach zawodowych nie moze uniknac zmian przez ciosy. Pozdrawiam!
1268121949000
kopt
Wysłana - 09 marca 2010 14:04
Sport wyczynowy uprawia się dla: - satysfakcji wynikającej z odnoszonych sukcesów - kibiców, którzy lubią oklaskiwać zwycięzców - kasy Z tych 3 motywacji "dziadkom" zostaje tylko 3, najmniej szlachetna. Osobiście uważam, że kiedy fizjologia sprawia, iż satysfakcja z sukcesów i radość kibiców są już niemożliwe, należy pogodzić się z faktami, zadbać o swoje zdrowie i cieszyć się zasłużoną chwałą. Każdy jednak ma prawo do własnej opinii i własnych wyborów.
"Energia przepływa, nie powinna stać. A stoi gdy wątpisz w tę energię. Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą. Wówczas jesteś z siłą w harmonii."