Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Power Clean - Wasze wyniki

Kruszek

Wysłana - 21 marca 2007 13:29    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

W sumie już były tysiące postów tego typu - ale zastanawiałem się czy ktoś wykonuje to ćwiczenie, poza oklepanymi już do bólu innymi. No i ciekaw jestem jak wam w tym idzie.
Swoją drogą - power clean to siłowy podrzut, czyli sztanga wędruje z ziemi na klatkę.

Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
Ekspert -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 marca 2007 13:55 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Don Garcia

Wysłana - 21 marca 2007 13:55    Edytuj Cytuj
ja robiłem czasami ale w seriach.

ale na 1 powt nigdy nie robiłem.

a jak Tobie idzie kruszek ?

pzdr/

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.

pozdrawiam
Ekspert -

Kruszek

Wysłana - 21 marca 2007 13:59    Edytuj Cytuj
Maksymalnie 122.5 w jednym powtórzeniu. Natomiast w seriach dochodziłem do 107.5 x 3, to było trzy miesiące temu - potem musiałem przerwać treningi ze względu na kontuzję kolana i pleców. Teraz wróciłem do formy 120 kg i szykuję się do zrobienia 127.5-130 do końca maja

Ekspert -

tomot

Wysłana - 21 marca 2007 14:10    Edytuj Cytuj
Ja nie wykonuję, ale 70 czasem wyrzucam na stojak jak nie chcemi się rozbierać sztangi i składać jej na stojaku.
80 kiedyś wiąłem z ciekawości i też zarzuciłem. Było już ciężkie, ale myślę, że obecnie wyrzuciłbym ~90-100kg.

Zamierzam to robić, psychicznie już jestem nastawiony na to ćwiczenie, ale od strony technicznej jeszcze nie wszsytko gotowe, gdyż chcę zzamocować na sztangę dwa koła od samochodu odpowiednio napompowane żeby można było rzucać sztange na podłogę.
Specjalista -

Ghor

Wysłana - 21 marca 2007 14:23    Edytuj Cytuj
85kg, ćwicze już ze drugi tydzień, 3x w tygodniu ćwiczenia konczę trzema seriami po 5 powtórzeń z 60kg

Hardened

Wysłana - 21 marca 2007 14:34    Edytuj Cytuj
Ja dopiero co się zabrałem, ale za Power Clean & Jerk (czyli po podrzucie sztangę wyciskam nad głowę). Robię kilka serii po 3 ruchy, stosując progresję i w ostatniej serii robiłem na pierwszym treningu tego typu 3x70kg (przy czym nie idę tu bynajmniej na maxa, bo ten trening jest regeneracyjny). Czy próbowałeś tę wersję i ew. ile w PC&J wziąłeś na max?

Mam nadzieję, że 100-kę w seriach PC&J przekroczę. Dam wtedy znać .

MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY -> [http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=97]

duf ia

Wysłana - 21 marca 2007 15:14    Edytuj Cytuj

kiedyś będzie trzeba spróbować takiego ćwiczenia

moc moc moc

r4in0

Wysłana - 21 marca 2007 15:21    Edytuj Cytuj
Maxa nie sprawdzalem

[http://www.sfd.pl/temat246720/] ---> wszystko o witaminie b12

[http://www.sfd.pl/%C5%BBe%C5%84_Sze%C5%84-t319678.html] ---> wszystko o Żeń Szeniu

Jeżeli Ci pomogłem daj mi Soga :)
Znawca -

Kruszek

Wysłana - 21 marca 2007 15:58    Edytuj Cytuj
Jerka nie robię, raczej push press - poszła raz setka - kurcze, trudno mi wychwycić moment w którym napina się nadgarstki i często palę podejścia... zresztą, przy tak długich ramionach jak moje trudno jest wyciskać...

Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Power Clean - Wasze wyniki

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.