nakladu mam niewiele. jakies 90 kg obecnie, gdyz jestem domatorem i w nie chce sobie krzywdy zrobic ( zero sprzetu oprocz gryfow ).
to co podales w sumie fajne jak ta belke do wyciagu bym dokupil.
tylko jak wtedy z drazkiem ?
nad racka musialbym sie zastanowic ale troszke spore to jest
dzieki za odzew
Legends May Sleep But They Never Die
IntoTheRain Forever On My Mind
1248960390000
Kuukii
Wysłana - 30 lipca 2009 15:30
@Psonic No to nakład masz. Powiedziałeś, że nie możesz wiercić dla tego podałem tego racka, z tego co wiem nie trzeba go przykręcać do podłogi. Skoro masz nakład to lepiej byłoby Ci dołożyć do Heavy Pythona. Może jeszcze dziś zajrzy tu ktoś z Keltona i doradzi coś, zrobi wycenę sprzętu.
a jak z tymi stojakami ? moga posluzyc za drazki jak sie najwyzej sztange na nich ulozy ?
1248960990000
Kuukii
Wysłana - 30 lipca 2009 15:40
Raczej tak ;P nogi ugniesz i jazda ale wygodniej jest na drążku. Wg. danych technicznych mają 160cm wysokości na najwyższym stopniu. I zapewne tak też jest.
troszke malutko. ale bede kurczyl nogi i jazda . dla chcacego nic trudnego! .
to jak zie zastanowie dokladniej to napisze co wkoncu bym planowal wziac w niedalekiej przyszlosci i czekam na ewentualne poprawki badz inne propozycje.
sog za pomoc
1248961956000
Kuukii
Wysłana - 30 lipca 2009 16:31
Dzięki, widzę, że dziś już pewnie nikt z Keltona nie odpisze ale jestem pewien, że jutro ktoś to zrobi ;) pozdro
co do stojakow, mam gryf 150 cm, co ma 92 cm dlugosc "rączki" takze 90 cm szerokosci bedzie ok racja ?. chyba ze bym dokupil dluzszy gryf ale po co...
obciazenie. byc moze 2x jeszcze to , ale najprawdopodobniej nie. nie kleilo sie, chodzilo o 2x 10 kg
Zmieniony przez - psonic w dniu 2009-07-30 17:20:35
1248965612000
Kuukii
Wysłana - 30 lipca 2009 17:31
Wyciąg dobry, co do tych stojaków to faktycznie węższe mają rozstaw 90cm ale kwestia czy jest to po zewnętrznej stronie czy po wewnętrznej, bo jak po wewnętrznej to musisz doliczyć 10cm (2x profile 5cm każdy) pzdr ;)