Witam panowie, w poniedzialek zaczynam na forum swoje TEST/EKSPERYMENT mianowicie duze podbicie kalorii w diecie prawie o 2 tysiace na plus niz zapotrzebowanie + masakryczny trening tzn zwiekszenie serii i to o dosyc duzo bo przy kazdej parti o4-5 serii wiecej. I potrzebuje rozpiski na ten cykl. Mam takie suple
No Xplode TCM 300kaps olimp Dymatize Elite Whey protein Animal Pak Tribulus Gold omega MZB 2 listki TSE dla pobudzenia przed tren 2 kg carbo bcaa z activlab te nowe 500g 2 puchy ( w tym wypadku mysle zeby pic podczas treningu)
oprocz tego chce dokupic kofeine w tabletkach i mysle na Kre-alkalyn z olimpa pare listkow zeby dopelnic cykl :P
Zmieniony przez - TrakaShi w dniu 2009-10-02 01:05:24
Od razu rzucil mi sie w oczy tribulus, wywal go bo w twoim wieku nic ci nie da, wogole nie mozna sie ponim spodziewac niczego nie samowitego. Reszta: No Xplode - przed treningiem TCM - rano, przed treningiem, i mozesz przed snem Dymatize Elite - mysle ze rano, przed i po treningu. Animal Pak - jak masz ciezki trening to bierz przed nim, a jak nie to z rana Gold Omega - rano i wieczorem MZB - przed snem TSE- 2 caps przed treningiem Carbo - wg brakow w diecie, ale mysle ze przed treningiem i po BCAA - W DT przed i po (ale mozesz tylko po), DNT przed posilkiem.
Mamy prawo do szczęścia, nie mamy szczęścia do prawa..
1254461650000
peepeek
Wysłana - 02 października 2009 07:36
2 tys kalori ponad?
Ekto ?
TCm rano 5g Ixplode przed treningiem
Animal Pak rano do śniadania.
Tribulus
Przed treningiem/przed snem
Tse rano /przed treningiem po 1-2 kaps na porcje.
Carbo i Elite Whey, wedle braków w diecie, gdy brakuję Ci posiłku
BCAA bierz 1g na 10kg
przed i po treningu. np 8g przed i 8 g po.
Nie potrzebujesz nawet tego TSE, masz Ixplod'a, więc koffa też.
Nie jestem ekto, nie mam problemow z lapaniem masy choc nigdy jakis wiekszych ilosci nie umialem zalapac. A co z TCM po treningu ? i co z DNT?
Ja to widzialem tak:
DT:
TCM przed sniadaniem i po treningu (choc po treningu chcialem dac KA ale nikt na jego temat sie nie wypowiedzial) NO xplode przed tren + 20g carbo MZB + Tribulus przed snem BCAA 30g podczas tren bialko wg brakow w diecie i porcja po silowni Animal albo rano albo do posilku przed treningowego omega do posilku wiadomo 2-3 razy dziennie TSE 1-2 KAPS PRZED TREN + 1 tabs koffeiny
Zmieniony przez - TrakaShi w dniu 2009-10-02 08:11:00
Zmieniony przez - TrakaShi w dniu 2009-10-02 08:12:04
omegi 1 - 3cps do posilków tcm jedna - dwie porcje w ciagudnia po 4 - 5g na dawkę. Nie ma znaczenia spoeclajlnie o jakich porch animal - do posilku wybranego mzb/trib przed snem moze byc bialko/gainer -wg brakow xplode, bcaa zbedne
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1254481929000
TrakaShi
Wysłana - 02 października 2009 13:14
dziekuje bardzo, chcialem dac soga ale juz w tym dziale Ci kiedys dalem wiec nic z tego :( Zapraszam w poniedzialek do dzialu TESTY mam nadzieje ze bedziecie sledzic :)
Zmieniony przez - TrakaShi w dniu 2009-10-02 13:22:10
Zmieniony przez - TrakaShi w dniu 2009-10-02 16:01:41