Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Potrawy wysokobiałkowe

..Rado..

Wysłana - 04 lipca 2004 21:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Chodzi mi o to by ktos podał mi pare przepisów lub dał jakiegos linka gdzie znajde przepisy na potrawy białkowe z małą ilością wegli(robie redukcje:) )Jakies placki,sałatki,kotlety,dawajcie wszystko co macie.

I mam takie jeszcze jedno pytanko czy jak w mojej diecie z białek wysterpuja tylko: kotlety sojowe,piersi i filety z kurczaka (indyka) szynka z indyka,biały ser,tuńczyk,jajko,czasem ryba

to czy to wystarczy?? i jeżeli np. tuńczyka jem co 3 dzień a czasem co drugi to źle nie wpływa na organizm?nie za często to jest??tyczy sie to także piersi z kurczaka itd. Bo zcasem jak sobie zrobie jakąś potrawe to jem ją przez 2-3 dni pod rząd (tylko jeden raz dziennie)bo lubie:)
Mógłbym np. jesc tuńczyka zawsze na noc co 2 dzień? bo na noc trudno mi dopasować odpowiednie białko które nie tuczy takie jak np. sery zółte,mleko - ze wzgledu na tłuszce jakie w sobie zawierają i cukry w przypadku mleka.Prosze o odp. na te wsyztskie pytanka jeżeli to mozliwe oczywiście i prosiłbym o te przepisy...

Czy walac na rzeźbe moge jesc płatki owsiane z kanapką z miodem w dzień na śniadanie?I czy po treningu także dostarczać węgli prostych w moim przypadku(redukcja)

z góry dzieki ...pozdro....

99% sukcesu to chęci... jeżeli je masz to witaj w klubie:]

>>pozdro<<

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 lipca 2004 06:29 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

zakrześ

Wysłana - 05 lipca 2004 06:29    Edytuj Cytuj

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

siwex

Wysłana - 05 lipca 2004 12:01    Edytuj Cytuj
1. bialko ktore dostarczasz to juz prawie wszystkie produkty wiec na pewno zestaw jest dobry
2. kulkturysci jedza kurczaka 3 razy dziennie a nie co 3 dzien i zyja wiec mozesz jesc nawet codziennie
3. potrawy malo wegli duzo bialka to ogolnie mieso (tu moze byc tluszcz - zalezy od miesa), sery (glownie biale), jajka i ryby - na tym sie opiera zawsze diety. soja i inne takieto dodatki

powrót do żywienia po latach przerwy

..Rado..

Wysłana - 05 lipca 2004 12:31    Edytuj Cytuj
dzięki zakrześ i siwex

>>pozdro<<

Sachem

Wysłana - 05 lipca 2004 12:38    Edytuj Cytuj
...

Zmieniony przez - Sachem w dniu 2004-07-05 14:27:28

[http://www.smoczyjezdzcy.pl] - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
Ekspert -

..Rado..

Wysłana - 05 lipca 2004 22:56    Edytuj Cytuj
. kulkturysci jedza kurczaka 3 razy dziennie a nie co 3 dzien i zyja wiec mozesz jesc nawet codziennie

ale słyszałem ze dostarczanie białka często z tego samego pokarmu prowadzi do całkiem odwrotnych i złych skótków.Gdzieś tu na forum tez słyszałem że dieta która sie często powtarza jest do bani i niema nic gorszego więc jak to w końcu jest??

>>pozdro<<

siwex

Wysłana - 06 lipca 2004 09:46    Edytuj Cytuj
tego nie slyszalem i nie wiem czy tak jest, ale na pewno jest tak jak napisalem z zdaniu przez ciebie wklejonym... zreszta i tak nie wierze ze bedziesz jadl przez rok to samo wiec nie przejmuj sie tym

powrót do żywienia po latach przerwy

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Potrawy wysokobiałkowe

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.