Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Porządna strzelnica w krakowie!

SZTURMAN

Wysłana - 04 sierpnia 2003 10:58    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witajcie!
Od pewnego czasu noszę się z zamiarem zapisu na strzelnicę. Tylko odpadają jakieś kbks-y. Ja chciałbym sobie postrzelać z H&K USP, z Glocka czy jakiejś beretty. Czy jest to możliwe jedynie w wypadku gdy mam własną broń i tylko przychodzę postrzelać, czy może znacie miejsce gdzie nie trzeba mieć własnej giwery(o ile coś takiego jest). Nie chodzi mi o kurs tylko o regularne albo i nie zajęcia. Jeżeli znacie takie miejsce w krakowie to bardzo prosze o odp. Nagradzam Sog-ami!

SZTURMAN

Przekraczaj swoje granice!

Pamięci Janusza Kuliga- kibice/ In theory, there is no difference between practice, but in practice there is. Sorki za błąd:)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 sierpnia 2003 11:10 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SZTURMAN

Wysłana - 04 sierpnia 2003 11:10    Edytuj Cytuj
heheh tutaj muszę sprostować bo taki jestem cienki w wyrażaniu się że sam się boję czy ktoś mnie tutaj w pewnym momencie zrozumiał. chodziło mi o to że może być regularne, ale nie koniecznie. Dziękuję i czekam na odpy!

SZTURMAN

Pamięci Janusza Kuliga- kibice/ In theory, there is no difference between practice, but in practice there is. Sorki za błąd:)

GARY_25

Wysłana - 04 sierpnia 2003 11:50    Edytuj Cytuj
strzela sie z wlasnej broni
strzelaja takze firmy ochroniarskie i sluzby

GARY_25, Pozdrawia.
Moderator dzialu Combat / Samoobrona
"Najwyższa galąz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem"
member - mafia.suple.hardcor.pl
Lame_Hunters.Sq
.:ZASMACHA:.

"Najwyzsza galaz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem"

Specjalista -

croux

Wysłana - 05 sierpnia 2003 19:42    Edytuj Cytuj
... raz na jakis czas sa strzelania na Pasterniku .... wiem ze mozna postrzelac z glocka co do reszte nie pamietam...

SZTURMAN

Wysłana - 05 sierpnia 2003 20:29    Edytuj Cytuj
eee.... to już niezły rozkmin...:) słuchaj jak będziesz wiedział o jakimś terminie to wspomnij:). Dzięki.

IKSROJAP

Wysłana - 03 października 2008 00:22    Edytuj Cytuj

Przystoi aby Ojczyzna droższa nam była niz my sami sobie.

słaby 56

Wysłana - 03 października 2008 00:36    Edytuj Cytuj
Paweł-mała prośba.Zanim odpiszesz na jakiś temat,spójrz na daty.Zgodnie z regulaminem forum odświeżanie tematów nie jest dobrze widziane.Ale i tak rekordzistą nie jesteś.Ostatnio na forum gość odświeżył temat z 2001 roku

Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
Specjalista -

IKSROJAP

Wysłana - 06 października 2008 09:46    Edytuj Cytuj
OK

Przystoi aby Ojczyzna droższa nam była niz my sami sobie.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Porządna strzelnica w krakowie!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.