Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 7896 razy
słowa kluczowe: poranny  brak  apetytu 
Autor

Poranny brak apetytu

wariacie

Wysłana - 26 stycznia 2007 10:16    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Wstaje rano i po prostu nie mogę patrzeć na jedzenie i niezależnie czy budzę się o 7 czy o 11.Poprostu musze wpychać w siebie na chama kolejne łyżki pokarmu, a przecież śniadanie to najważniejszy posiłek. Problem dotyczy tylko i wyłącznie śniadania bo jak już wymęczę to pobudkowe jedzenie to gdzieś za 2 godziny robię się głodny jak wilk. Tak więc spożywam 6-5 posiłków dziennie(ze śniadaniem liczę ale to jest naprawdę symboliczne jedzenie).Jest jakiś powód tego(nie wiem zaciska mi się żołądek przez noc heh)?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 stycznia 2007 10:40 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Khaine

Wysłana - 26 stycznia 2007 10:40    Edytuj Cytuj
Poszedles spac albo

a) ze zbyt duzym zapasem kalorii i pokarmem czesciowo przetrawionym w jelitach.
b) glodny wskutek czego organizm przestawia sie na oszczedne spalanie kalorii i rano nie odczuwasz glodu

Pray for peace, train for war.
Specjalista -

wariacie

Wysłana - 26 stycznia 2007 11:18    Edytuj Cytuj
Problem w tym, że mam tak codziennie, a nie zdarzyło się chyba jeszcze nigdy żebym poszedł spać głodny już prędzej ze zbyt dużym zapasem kalorii ale jak coś to bardzo rzadko! A i może to ma jakiś związek(choć wątpię heh)z wydalaniem bo nie siadam na tron jak normalny człowiek codziennie 1-2 razy tylko co 3 dni praktycznie z rozwolnieniem. I potem to wszystko się powtarza 2-4 dni nic i jak idę się złamać to aż strach mówić ile tego!(nie chcę żadnych leków brać na zaparcia bo nie chcę się przyzwyczajać heh)

Khaine

Wysłana - 26 stycznia 2007 11:23    Edytuj Cytuj
blonnika za malo spozywasz

warzywa, owoce, otreby pszenne - dorzuc lyzeczke otreb 2-3x dziennie do posilkow

Pray for peace, train for war.
Specjalista -

Factor

Wysłana - 26 stycznia 2007 11:25    Edytuj Cytuj
Mam ten sam problem, mozna powiedziec identyczny :]
Ja sie zmuszalem. Na poczatku jadlem malo potem wiecej i wiecej i teraz jem juz normalnie.

wariacie

Wysłana - 26 stycznia 2007 11:29    Edytuj Cytuj
"blonnika za malo spozywasz"-wiedziałem,że mi to napiszesz:)ale powiem Ci,że sporo właśnie sporzywam błonnika.Zjadam otręby,siemie lniane,jabłka,warzywa.

Rodic

Wysłana - 26 stycznia 2007 12:12    Edytuj Cytuj
A jak wygląda twoj posiłek przed snem?
Specjalista -

wariacie

Wysłana - 26 stycznia 2007 12:22    Edytuj Cytuj
Różnie ,ale przeważnie ser+jabłka jakieś(na trawienie),albo ryba makrela

pampuch

Wysłana - 26 stycznia 2007 13:33    Edytuj Cytuj
ja bym sie nie doszukiwał przyczyny wtym co sie zjadło przed snem,lecz w przyzwyczajeniu.miałem ten sam problem,zanim zacząłem poważnie interesować sie tym sportem.po pobudce musiałem odczekać 1,5 donawet 2 h zanim zrobiłem sie głodny.poprostu na początku wpychałem na chama regularnie o gdzinie 7:30 żarcie,i po miesiącu jak wstałem to po 0-5 minutach miałem takie ssanie ze MASAKRA.poprostu wstawajcie(naet kiedy nie musicie iść do szkoły,pracy)o jednej porze,i jedzcie na siłe.polecam te produkty które "wchodzą" wam łatwiej.po jakimś czasie sie przyzwyczaicie i bedzie loooz git i wogóle gitara

hincal

Wysłana - 26 stycznia 2007 13:51    Edytuj Cytuj
mam identyczny preblem...

z checią bede obserwował dyskusje jezeli takowa bedzie

Cinqg

Wysłana - 26 stycznia 2007 14:35    Edytuj Cytuj
To i ja sie wypowiem.Od jakiegos czasu(pol roku ponad) tez nie moge patrzec na jedzenie rano.Praktycznie sie zmuszam do jedzenia:/ Ale jesli tego sniadania nie zjem to wiem ze potem za 2-3 h zlapie mnie taki glod ze chyba sie przewroce:p Wg mnie jest to tylko i wylacznie kwestia przyzywyczajenia sie do czegos takiego.Zalezy tez od czlowieka.Jedni budza sie i od razu musza cos zjesc a inni(wiekszosc chyba)maja problem z jedzeniem z samego rana.Po prostu jedz z rozsadku i tyle.A co do wyprozniania to sproboj suszonych sliwek jeszcze...A jak nie to lewatywa hehe.Od razu lepiej sie poczujesz.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Poranny brak apetytu

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.