Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Poradzcie odnosnie aerobów.

mmmmm123

Wysłana - 01 listopada 2005 12:57    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, mam nadzieje ze ktos mi kontkretnie odpowie. Chodzi mi o to ze jestem po cyklu masowym ktory zakonczylem koncem wrzesnia pozniej zrobilem sobie miesiac srednich trenigow a teraz chce przez miesiac zrobic nie wiem jak to nazwac napewno nie redukacja ale chcialbym powstrzymac otluszczanie (bo diteke mialem przez 3 miesiace masowa +600kcl) od grudnia zaczynam nastepny cykl masowy z Cell Pumpem. Moje pytanie aeroby moge tylko wykonywac 2 razy w tygodniu we wtorki i czwartki okolo 14godziny trening silowy mam w pon, sr, pt. poradzcie bo aeroby wychodza mi po drugim posilku co zjesc drugi posilek mam o 12:00 i ile zjesc (proporcje B/T/W) oraz jak dlugo i przy jakim tępie robic aero tak zeby bylo skuteczne. dodam ze prowadze suplementacje Tauryną, HMB jak ewentulanie zastoswac te suple bo do tej pory bralem tak: dzien treningu silowego - rano HMB 1kps+Tauryna1kps, przed treningiem(okolo 16:30 bo trening o 17)mocna kawa +2kps Tauryny, po silowni Carbo +1kps HMB, przed snem 1 kps HMB

dzien aero: rano 1kps HMB i Tauryny, 30minut przed aero (13:30) mocna kawa +2kps Tauryny, po aero 1kps HMB, przed snem 1kps HMB

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 listopada 2005 09:50 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Tyka

Wysłana - 02 listopada 2005 09:50    Edytuj Cytuj
Przede wszystkim powinienes obniżyć kaloryczność diety. HMB w takich ilosciach nie daje nic.
Ekspert -

mmmmm123

Wysłana - 02 listopada 2005 11:33    Edytuj Cytuj
do jakiej ilosci kcl zejsc bo ja juz od miesiaca obnizam z 3100kcl obecnie juz jestem na poziomie 2000kcl, czy jeszcze obnizac jezeli tak to do jakiej ilosci chodzi mi zeby stracic masy miesniowej a tluszczyk zachomac (spalic), ile w takim razie HMB przyjmowac (mam MEGA CAPSY)?

Tyka

Wysłana - 02 listopada 2005 11:44    Edytuj Cytuj
trzeba oceniać po efektach - to ni jest forum jasnowidzów i wróżek
Ekspert -

mmmmm123

Wysłana - 02 listopada 2005 12:06    Edytuj  Cytuj
to ile tego HMB i o jakich porach najelpiej brac?

Tyka

Wysłana - 02 listopada 2005 12:13    Edytuj Cytuj
moim zdaniem wcale, szkoda pieniędzy na niedziałający suplement
Ekspert -

mmmmm123

Wysłana - 02 listopada 2005 12:39    Edytuj Cytuj
no tak ale ja czuje ze dziala bo od kad to biore to odnotowalem wrost sily i jakby lepiej wygladaj moje miesnie, dlatego ja uwazam to za dobry suplement. Kupilem az trzy puchy po 300kps takze prosze i rade jak to wykorzystac aby bylo najlepiej.

Tyka

Wysłana - 02 listopada 2005 12:46    Edytuj Cytuj
pytaj w dziale Suplementacja
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Poradzcie odnosnie aerobów.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.