Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 322 razy
słowa kluczowe: porady 
Autor

Porady !

MPG77

Wysłana - 26 września 2009 11:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Siema, słuchajcie. Miałem jeden temat ale nikt nie chciał mi odpisać. Chciałbym aby było inaczej, bo myślę iż taki temat jest potrzebny. Nie wiem czy był już takowy. Szukałem ale nie znalazłem takiego czegoś.
A więc tak.
Moim marzeniem jest zostać piłkarzem, nie mówię tu oczywiście o jakiejś wielkiej sławy piłkarzem czy coś. Bo na to to raczej nie mam szans, gdyż Polska to taki kraj z którego niestety nie biorą się talenty.
Pochodzę z małej wsi, 2000 mieszkańców (około), Klub gra w Klasie A Lubiskiej III zg. grupy.
Ja mam 15 lat, 178 cm wzrostu i ważę 57 kg. Moją nominalną pozycją jest obrona. Najczęściej prawa/lewa. Mogę grać także jako ŚPD. Chciałbym więc w przyszłości dostać się do powiedzmy pierwszej/drugiej ligi polskiej może ekstraklasy bądź czeskiej czy niemieckiej ligi. Jeśli pojawi się szansa to dalej. A więc, słuchajcie. Co miałbym zrobić by móc me marzenie spełnić. Obecnie trenuję na podwórku, i gram często na treningach KP, Oldboyach itd.
7 km od mej wsi znajduje się Żagań, a więc druga liga polska.
Słabo jest u mnie ze zwodami i szybkością. Jeśli trzeba jakiś dodatkowych informacji, to proszę o napisanie w tym temacie.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.