bylo to nawet zabawne, ale z racji na moje konswerwatywne poglądy odpowiem: "wez, dzieciaku, idz w tibie lepiej pograc"
1237068108000
ownedmx
Wysłana - 15 marca 2009 11:21
nie wiem co ty tutaj masz do gadania murzynie. stfu & out
1237112502000
rulezzz
Wysłana - 15 marca 2009 11:47
yo ;d przybylem znowu zeby zadreczac was moimi madrymi pytaniami ;dd elo xd problem wyglada tak: robilem wczoraj ta rexorubie ;d wzialem na lyzeczke tych granulkow i nalalem troszke wody. jednak to gowno w ogole nie chce sie rozpuszczac. porozgniatalem to troche druga lyzeczka i dalej to samo. powstal taki osad na dnie lyzeczki z woda xdd to ma tak wygladac? ;pp byc moze zle proporcje?
1237114047000
ownedmx
Wysłana - 15 marca 2009 12:11
dobra ja sie rozpisze bo i tak nie mam co robic w ten niedzielny dzien.
po 1
bo zadajesz takie pytania jakbys nie mial ulotki :D masz takie opcje: JA ROBIE TAK! leje szklanke wody i wsypuje 3 lyzki za jednym razem (bo lubie ) mieszam mieszam - czesc sie rozpusci to wypijam to co zostanie na dnie to polykam (nie lubie tego slowa )
mozesz tez z ŁYZKI DO GĘBY i popić :]
REXORUBIA to lek homeopatyczny wiec cudow nie bedzie, bo z tego co sie orientuje leki te nie maja dzialania potwierdzonego naukowo
yyy; nie przesadzajcie z argininą bo juz 3 raz budze sie ospermiony - zapodawałem dawki 8000mg w koncu %) a jak wiadomo arginina zwieksza produkcje nasienia.
dzisiaj bd cwiczyc nogi, bo zauwazylem ze po ostatnim cwiczeniu nog jakbym troszq wzbil sie rano w gore (wiadome ze rano jest sie wyzszym) slabe mialem miesnie nog (i nadal mam) wiec moze to troszke pomoze ;]
na koniec macie fajna nute + teledysk
1237115478000
rulezzz
Wysłana - 15 marca 2009 12:16
a tak apropo jeszcze do misiekX3, to nie jest zaden dom starcow i pozartowac zawsze mozna. nie rozumiem twojej reakcji.;/
1237115788000
rulezzz
Wysłana - 15 marca 2009 12:18
nooo dzieki. xdd ulotke mialem tylko nie czailem jak to spozyc ;dd ten sposob ze szklanka jest dobry. bede go stosowal xd dzieki ;p
a więc jeszcze tylko argininę dwa opakowania i mam zaczynam kuracje , dużo snu , dużo sportu - podstawa bo rośniemy gdy śpimy , tak więc poddaje się tej kuracji . Jeśli to poskutkuje będę Ci bardzo wdzięczny ... :) pozdrawiam