Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Pora aerobów i posiłek potreningowy.

Eoghan

Wysłana - 20 maja 2009 15:02    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam pytanie, bo ostatnio znowu się zapuściłem, już od tygodnia znajomi mnie gdzieś wyciągają i zawsze wypiję jakieś piwko,, zjem chipsy, ogólnie zawalam trochę dietę. Od dzisiaj wracam do normalności.
Mam 2 pytania w odnośnie aerobów. 3x w tygodniu robię w domu ACT, 3 razy jeżdżę na rowerze. Po zwykłym treningu praktycznie zawsze jem ryż z kurczakiem, ewentualnie makaron etc Jednak nie za bardzo wiem co jeść po aerobach? Na rowerze robię tygodniowo 100km, +/- 30km na jeden dzień aerobów, tętno raczej spokojne, na podjazdach trochę mocniej czasami przycisnę, zazwyczaj jeżdżę 1:20h - 1:30h.
Drugie może ważniejsze pytanie to kiedy robić aeroby. Po treningu odpada, bo po prostu nie mam już siły, za HIITem też nie przepadam, poza tym myślę, że jeszcze nie jestem na niego w 100% gotowy. Zostaje więc rower, ewentualnie bieganie. Tylko kiedy? Teraz na rower wychodziłem po śniadaniu (placki owsiano jabłkowe), później jadłem makaron durum z kurczakiem. Lepiej będzie przełożyć aeroby przed śniadanie?
Dzięki za odp. Pozdrawiam.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 maja 2009 15:22 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Eltoro_KrK

Wysłana - 20 maja 2009 15:22    Edytuj Cytuj
74kg przy 180cm prawie i redukujesz ?

Życie :)

PHaSeR

Wysłana - 20 maja 2009 15:24    Edytuj Cytuj
nie cwiczymy na glodny zoladek, jak chcesz rano to po sniadaniu.
co do posilku potreningowego to zeby byla porcja bialka i ww.
jak nie masz sily na aeroby po treningu to odstaw, nie ma sensu katowac ciala i lepiej je wykonac nastepnego dnia

Hard work has a reward. More hard work.

Eoghan

Wysłana - 20 maja 2009 15:46    Edytuj Cytuj
Eltoro_KrK
Obecnie 76, nie każdy za priorytet ma ważyć 100kg i mieć w łapie 45cm ;)
Dzięki PHaSeR Tak właśnie robiłem trening i aero w dni na zmianę, z niedzielą na odpoczynek. Doszlifuję dietę i będzie git :)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pora aerobów i posiłek potreningowy.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.