Zastanawiam się nad kupnem białka, i to jakiegoś lepszego. Zastanawiam się nad białkami takimi jak: HDT WELLEMENTS 5 plus 1 Whey Protein MRM Metabolic Whey si03 SYNTRAX Matrix 5.0 BIOGENIX Pro Longatum
Chciałem się właśnie was poradzić która będzie najlepsza żeby przez jak najdłuższy czas równomiernie dostarczać białko do organizmu. Najlepiej wychodzi puki co białko z HDT, właśnie przez obrazek przedstawiony wyżej... i chciałekm się dowiedzieć czy inne białka mają podobną wchłanialność?
Zastanawia mnie czemu HDT, białko amerykańskiej firmy, jest najtańsze ze wszystkich tu podanych?
Iie próbowałem jeszcze żadnego więc chciałbym zapytać osób które już je jadły jak smakują te odżywki na wodzie?
Z tego zestawienia prbowałem tylko prolongatum. Więc opisze swoje wrazenie. Powiem, że ta odżywka sprawia że długo nie czuje głodu po niej- więc chyba mix tam zawarty sprawdza się
Mam braki jak każdy , staram sie je zawsze minimalizować, aby pomagac sobie i innym®
Specjalista -
1171318388000
Lisuu
Wysłana - 12 lutego 2007 23:59
syntha-6 jest choleeernie drogi, prawie 2 razy droższy w porółnaniu do reszty...
funky - a jakie są proporcje?
wyliam - dymatize nie wspomniało nic o równomiernym wchłanianiu a o to tutaj chodzi, może tak samo jak MRM ale chyba właśnie go w ankeicie być nie powinno i to mój błąd... ale chciałem się przekonać bo wiem że jest to dobra firma i do tego tania jest ta odżywka
A czy ktokolwiek próbował HDT? Bo najbardziej pasuje mi puki co kupno tego właśnie białka ale dziwi mnie mała cena i jeśli nikt nie da opinii to chyba wybiore to co polecacie :)
A czemu Matrix tak wielu z was uważa za super?
P.S. o jaki nectar wam chodzi? :P
Zmieniony przez - Lisuu w dniu 2007-02-13 00:00:47