Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 459 razy
Autor

Poprawne odżywianie!

Lalka996

Wysłana - 09 lutego 2010 21:26    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam 14 lat i mam dużą nadwagę Po mimo swojej wagi w szkole jestem lubiana i szanowana jednak ze swoim ciałem nie czuję się najlepiej. Znajomi i lekarz mówi że nie wyglądam na swojąwagę ponieważ staram się to ukryć. Nie chodzę w obcisłych bluzkach ale też nie w bardzo szerokich. Wiem,że jestem jeszcze za młoda na przeróżne diety i głodzenie się ale chciałabym abyście poradziły mi jak mam się poprawnie odżywiać aby nie tyć a przy okazji schudnąć , aby na wakacje wyglądać jak należy. Napiszcie mi proszę co mam jeść tylko nie piszcie : białka tylko troszkę dokładniej. Od razu powiem jeszcze że nie uprawiam sportu regularnie. Tylko na lekcjach wychowania fizycznego. Byłabym bardzo wdzięczna .

Waga: 75

Wzrost: 164

Obwód klatki: 95

Obwód ramienia: 32

Obwód talii: 98

Obwód uda: 63

Obwód łydki: 44

Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem

Aktywność w ciągu dnia: Uczestniczenie w zajęciach wychowania fizycznego w szkole.

Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Uczestniczę w zajęciach w - fu w szkole 3 razy w tygodniu i czasami w domu jeżdżę na rowerku treningowym.

Odżywianie: Bardzo dużo zdrowych rzeczy nie lubię np. ryżu. Zazwyczaj jem to na co mam ochotę, słodycze , fast foody i przekąski.

Cel: szybka redukcja

Ograniczenia żywieniowe: -

Stan zdrowia: Stan zdrowia - bardzo dobry.

Preferowane formy aktywności fizycznej: W lecie mogę poświęcać dziennie 2 godziny jazdy na rowerze, w zimie 2 godziny na rowerku treningowym. Poza tym jakieś ćwiczenia domowe przez pół godzinki może godzinę.

Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: -

Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: -

Stosowane wcześniej diety: Nie stosowałam żadnej.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 lutego 2010 12:48 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

akneraj

Wysłana - 10 lutego 2010 12:48    Edytuj Cytuj
Napisz tutaj to co jesz: wzsystkie posiłki w ciągu dnia.
Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Poprawne odżywianie!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.