Zmienilem zestawik na tanszy co o tym myslicie: -Treck whey izolat 1500g -Treck kreatyna proch 500gram -Olimp tauryna. Jak myslicie dobre beda po tym efekty??
Kolego to proponuję odwiedziny w dziale ODŻYWIANIE, a nie suplementację, bo bez odpowiedniej wiedzy o diecie i skłądnikach pokormowych nigdy nie wyciągniesz 100% tego co mogą dać suplementy, bo nawet 30% nie wyciagniesz.
Leniwy i d****nie eksperymentujący Słabeusz
Doradca w dziale Suplementacja
Ekspert -
1077482521000
FaT-JoE
Wysłana - 22 lutego 2004 22:04
akurat dieta niejest mi potrzebna bo wiem co mniej wiecej co trzeba jesc jak jadlem bialko to jadlem bardzo duzo bialka w postaci jogortow itp po treningu banany i efekty mi sie bardzo podobaly slabson.
dieta nie dieta (mozesz mowic na to jak chcesz), ale dobre zarcie to podstawa i zapomnij o jakichkolwiek przyrostach jak nie bedziesz dozywial swoich miesni, nie mowimy o jakis odjechacny dietach wyliczonych do kcal tylko racjonalnym odzywianiu tj. 5-6 wartosciowych posilkow
Zmieniony przez - Goral w dniu 2004-02-23 00:47:28
>>> DORADCA W SUPLEMENTACJI <<< Michał G. vel GÓRAL. Pomogłem, wejdź na [http://www.pajacyk.pl] Dzięki
Ekspert -
1077493629000
FaT-JoE
Wysłana - 23 lutego 2004 07:46
no ja tak robie patrze co je i musi to byc duzo bialka odpoczatku jade z wysoko bialkowa dieta i nienazekam