Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 10554 razy
Autor

Poparzenie pokrzywą

LOLOLEK

Wysłana - 04 maja 2008 23:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Poparzylem sobie pokrzywa cale rece od dloni do barkow. Od poparzenie minelo juz 20godzin, a pieczenie nie ustepuje. Co wiecej, wydaje mi sie ze sie nasila. Co moge zrobic zeby bol ustapil?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 maja 2008 23:49 
W większości przypadków polecamy:

Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Jacek8l

Wysłana - 04 maja 2008 23:49    Edytuj Cytuj
Bardzo zdrowy zabieg (poprzez zawarty w komorkach wloskow parzących kwas mrówkowy) ale tylko dla odważnych ;p

Cytat z innego forum:
"Mój ojciec miał kolegę, który w wieku 21 lat miał tak zaawansowany gościec, że nie mógł chodzić. Gdy dowiedział sie o leczniczych właściwościach pokrzywy rozebrał się do naga i wskoczył do pokrzywowego gaju. Zemdlał z bólu i musiano go wyciągać. Zrobił tak jeszcze kilka razy (nie wiem dokładnie ile) po pewnym czasie znowu grał z nimi w piłkę. Chyba nie muszę komentować." :)

A ty chcesz jeszcze złagadzać :D

Looknij tutaj: http://www.erodzina.com/index.php?id=18,226,0,0,1,0

LOLOLEK

Wysłana - 04 maja 2008 23:55    Edytuj Cytuj
Natknalem sie na ten tekst wczesniej, ale jakos mnie to nie pociesza :( Boli jak cholera, a najbardziej dziwi mnie to ze tak dlugo nie ustepuje.

tomasz555

Wysłana - 05 maja 2008 00:00    Edytuj Cytuj
Może niemasz jaj ?! . Taki ból da sie wytrzymać:D . OBejrzyj sobie rambo . To Cie przestanie bolec :D . Chyba ze masz jakies uczulenie , albo chorobe skory ;p

Jacek8l

Wysłana - 05 maja 2008 14:10    Edytuj Cytuj
Jeżeli masz uczulenie jakieś (albo nie wiesz czy masz) no to lekarz ... dermatolog?

byczek92

Wysłana - 05 maja 2008 14:29    Edytuj Cytuj
albo alergolog od razu a co! niech mu zrobi alergeny i ok;d

Ćwicz jak zwierze, zachowuj się jak człowiek...

LOLOLEK

Wysłana - 05 maja 2008 16:29    Edytuj Cytuj
Jeszcze do tej pory zadnej poprawy, ale dzisiaj nie bede tego ruszal, a jak do jutra nie przejdzie to pojde do lekarza.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Poparzenie pokrzywą

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.