Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 361 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uroda
Pomysł na tatuaz 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: pomysł tatuaz
Autor "Pomysł na tatuaz"   

anttekk
 Wysłana - 7 luty 2010 17:59        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam, mam zamiar zrobić sobie tatuaz. 2,5 roku temu zmarł mi ojciec i chce po nim mieć jakąś pamiątke. Myślałem, żeby wytatuować sobie cytat z piosenki Jongmena - Memento ''Nie umrze ten kto pozostanie w pamięci'' z samych pierwszych liter czyli ''N.U.T.K.P.W.P'' lub NUTKPWP. Bardzo bym prosił pomoc. Może też być jakiś wzór, sentencja. Dzięki wielkie za odpowiedzi. Pozdro

przyznaj SOG'a

nioonia
 Wysłana - 7 luty 2010 21:53      [zgłoszenie]

jak tatuaz ma symbolizowac cos/kogos waznego, to glupie jest pytanie o wzor...

przyznaj SOG'a znawcy

PanOs
 Wysłana - 11 luty 2010 18:00      [zgłoszenie]

Jw popieram

[http://www.sfd.pl/PanOs%2FDZIENNIK%2F_Krok__po__Kroku_-t566471.html#post1] -ZAPRASZAM

przyznaj SOG'a

anttekk
 Wysłana - 11 luty 2010 19:08      [zgłoszenie]

A jakaś sentencja? myślałem też nad '' Bliski dla Bliskich'' i '' Śpiesz się kochać ludzi bo tak szybko odchodzą''. Pozdrawiam.

przyznaj SOG'a

PanOs
 Wysłana - 11 luty 2010 22:55      [zgłoszenie]

Mysle ze to twoja prywatna sprawa i raczej na forum takich rzeczy nie powinienes poruszac.Ale to jest tylko moje zdanie.

[http://www.sfd.pl/PanOs%2FDZIENNIK%2F_Krok__po__Kroku_-t566471.html#post1] -ZAPRASZAM

przyznaj SOG'a

dzejsu
 Wysłana - 12 luty 2010 00:42       [zgłoszenie]

sek w tym, ze ma to byc cos co sie bedzie TOBIE kojarzylo ze zmarlym wiec cytaty, kwestie zostaw sobie, a ewentualny projekt, czcionki poszukaj w salonach, znajomy tatuazysta mowil mi kiedys, ze ludzie najlepiej czuja sie dziarajac sobie cos co instynktownie im sie spodobalo/przyszlo do glowy, inaczej, ma to byc cos spontanicznego ale przemyslanego!

" What you do in life, echoes in eternity. "

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pomysł na tatuaz

<< kwas migdalowy i przebarwienia SOGIIIIIIIIIIIIII / Ślady >>

Podobne: Troche o tatuazach ! | Wzory tatuazy!! | Informacje na temat tatuazy | Wzory tatuazy | Gojenie sie tatuazu! | szukam wykonawcy tatuazu

Warto przeczytać: pieczemy chleb | przepisy na ladowanie | http://img440.imageshack.us/img440/734/thyrothermwyniki700oo1.gif | cashflow | trec amino 4500 | chwyty jujitsu | wno eap | jedne posladki | podciecie klatki | nitroboloan | pogrubic rece | rozpuszczalnik do hgh | pompka do penisa | hgh jak rozcienczyc | sterylna woda | woda i hgh | hgh i rozpuszczalnik | woda bakteriostatyczna | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL