Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 125 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Fitness
Pompeczki 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: pompeczki
Autor "Pompeczki"   

andrzej.ld
 Wysłana - 2 luty 2010 17:49        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam.wybaczcie.kropki.ale.rozje.bala.mi.sie.spacja..Na.codzien.jade.treningiem.na.mase,diete.mam.wysokokaloryczna,a.ze. lubie.wyznaczac.sobiie.konkretne.cele. wymyslilem.sobie.ze.dojde.do.kilkuset.pompek.za.jednym.podejsciem,teraz.kolo. 100.zrobie.Pytanie.moje.brzmi.jak. trenować.nie.tracąc.zbyt.wiele.na.treningu..masowym.ktory.jednak. jest.priorytetem.Dodam.tylko.ze.mam. sklonnosc.do.nabierania.sadla.i.zeby.trzymac.je.w. ryzach.aeroby.sa.konieczne.Czy.moge.potraktowac.trening.pompek.jako.zwykle.aeroby .i.robic.je.po.kazdym.treningu? Ile.razy.w.tygodniu.i.w.jaki.sposób?

Zmieniony przez - andrzej.ld w dniu 2010-02-02 17:51:58

Zmieniony przez - andrzej.ld w dniu 2010-02-02 17:52:23

Zmieniony przez - andrzej.ld w dniu 2010-02-02 17:52:47

Zmieniony przez - andrzej.ld w dniu 2010-02-02 17:53:15

przyznaj SOG'a

Jendrek74
 Wysłana - 3 luty 2010 11:04       [zgłoszenie]

Możesz je potraktować jako aeroby, ale nie stosuj ich po każdym treningu.
Najlepsze efekty osiągniesz ćwicząc je 1 x w tygodniu. Na każdym takim treningu powinno się zwiększać o 3-4 powt - przy około 100 powt.
Przy 200 dodajemy 8 -10 powt. na każdy trening.
Trening pompek 1 x w tygodniu pozwoli zachować masę (prawie w całości)

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pompeczki

<< Rowerek treningowy / Bieżnie na allegro >>

Warto przeczytać: adiecia po 1 cyklu bialka | cell tech + nanovapor | zdiecia po 1 cyklu brania bialka | n acetyl glutamine | masc na blizny po syfach | kosmki jelitowe | kosmki | cykl cp scorch | zdiecia ludzi po 1 cyklu | po 1 cyklu brania bialka | z czym mieszac bialko zeby wygldac dobrze | co mieszac z bialkiem | pavol jabolnicky | bialko +co | bialko + co do tego | thailand | poco sogi | jak brac kreatyne i bialko razem | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL