No właśnie jak to jest ? Ja wyraźnie odczuwam zwiększenie pompy przy cyklach z mono. Żadnego ładowania nie robię NO2 itp. A pompa jest taka, że w niektórych ćwiczeniach aż przeszkadza. W moim dzienniku treningowym padło stwierdzenie przez jednego z piszących, że po mono nie powinno być pompy. A jednak jest. To mój 2 taki cykl i 2 z taką pompą.
Poprostu w czasie cyklu wzrasta siła i wytrzymałość, przez co możesz trenować bardziej intensywnie i lepiej napompować mięśnie w trakcie treningu.
Parę lat temu nie było żadnych NO boosterów i ludzie jakoś się pompowali, a teraz w opinii niektórych bez NO nie idzie się napompować. Jeśli ćwiczenia są poprawnie wykonywane z odpowiednią intensywnością to napompujesz się na bułce z masłem.
Pozdr.
1189611253000
buby77
Wysłana - 12 września 2007 20:07
dokładnie pompa to głównie sprawa treningu
kreatyna też ma wpływ co prawda ale nie jest on znaczny a może inaczej nie potrzebna kreatyny aby zrobić pompę na treningu
No i w grę wchodzi to jaką masz parcelację kalorii, ile i jakie jesz węglowodany, wrażliwość insulinowa i inne poziomy hormonów
Zmieniony przez - buby77 w dniu 2007-09-12 20:13:05
na mono jak najbardziej super sprawa te mono.. trzeba będzie kiedyś jeszcze zażyć
Znawca -
1189638477000
Sąsiadwroc
Wysłana - 13 września 2007 08:11
Widzę, że zdania są różne. Cóż ja widocznie jestem inny Mówcie sobie co chcecie, ale ja mam o wiele większą pompę podczas łykania mono, niż bez niej.
Życie to niej**ajka...
Jestem ON przez cały rok-dietanabol 6 x ed.
Drobny cwaniak !
1189663870000
negroz
Wysłana - 13 września 2007 09:28
Ja i bez sublów miałem pompe i to niezłą. Wystarczy wziąć duże ciężary i wykonywać powtórzenia powoli i we właściwej technice. Pompa gwarantowana już po 3-4 seriach.
negroz
1189668491000
buby77
Wysłana - 13 września 2007 10:19
sąsiad bierzesz mono to może wtedy lepiej się przykładasz do treningu, zwiększasz ilość kg itepe
do tego mono u niektórych powoduje wzrost ciśnienia, a wtedy to pompę się nawet na głowie ma (żyłki)
kreatyna ciągnie wodę do komórek, więc pompuje nie jesteś inny