Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 774 razy
słowa kluczowe: pompa 
Autor

Pompa ???

ACP.45

Wysłana - 22 marca 2007 10:32    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

elo mam maly problem zmienilem proglram treningowy na masowy wczesniej cwiczylem w taki sposob ze walilem 4 x 10 s bez dokladania a teraz robie masowke tzn 12 10 8 8 zwiekszam co 5 kg i problem polega na ym ze wczesniej jak ciczylem to miesnie sie zajiscie pompowaly pompa max a teraz pompa jest taka se myslicie ze to od zmiany kwestia przyzwyczajenia ??? albo technika bo w ostatniej serji to juz z 3, 4 repsy to robie oszukane :P

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 marca 2007 10:49 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

techno_boy

Wysłana - 22 marca 2007 10:49    Edytuj Cytuj
trohe duzy progress w kazdej serii po 5 kg. mozesz w 1 dolozyc 5 kg, w drugiej 5, a w 3 juz np 2,5 kg. i w ostatniej 2,5 kg. zalezy tez co to za cwiczenie.

...

ACP.45

Wysłana - 22 marca 2007 12:29    Edytuj Cytuj
wolne ciezary glownie sztanga. Chantle sa ok :D nie wiem co sie dzieje :( nie ma pompy takiej jak wczesniej zmniejsze ciezar troszke bo u mnie na silce o 2,5 nie moge zwiekszyc bo nie ma albo ktos cwiczy tym zawsze a ja nie mam czasu na czekanie tylko trening :DD

techno_boy

Wysłana - 22 marca 2007 12:57    Edytuj Cytuj
to zaczynaj z mniejszego ciezaru, tak aby ostatnia serie konczyc na 6 ruchow dobrych technicznie. Wtedy bedzie pompa.

...

ACP.45

Wysłana - 22 marca 2007 13:24    Edytuj Cytuj
tez tak mysle thx techno ^^ poczekam jeszcze na jakies wypowiedzi :D

techno_boy

Wysłana - 22 marca 2007 14:31    Edytuj Cytuj
oczywiscie wymagana jest tez zmiana szczegolow w cwiczeniach. jesli cwiczyles to tej pory np tak:

sztanga plaska szeroki chwyt: 4 x po 10 ruchow staly ciez.

sztangielki skos: 4x po 10 ruchow staly ciez.

to musisz zamieniac co plan aby zaskakiwac miesnie, sam progress tez jest bodzcem ale lepiej jest kombinowac i zrobic np:

sztangielki progress 4x 12 - 10 - 10 -8

sztanga skos progress 4x 12 - 10 - 10 -8

i jakies rozpietki albo cos w tym stylu.

albo na plaskiej zmien chwyt z szerokiego na wezszy, tj na szerokosc barkow. jesli bedzie do tego dobra technika to pompa nie bedzie miala prawa nie wystepowac. przeczytaj art krzucha "godzilla kontra klatka piersiowa" tam jest wszystko kozacko opisane.

...

frisco

Wysłana - 22 marca 2007 19:56    Edytuj Cytuj
a ja bym Ci poradzil piramide tyle ze odwrotna.

"-Co robisz w sylwestra?"
"-Klatę i biceps."

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.