Witam mam 22 lata i jestem trzy miesiace po cesarskim cięciu... Karmie dziecko piersią... i wygladam jak słoń;( Chciała bym zrzucić trochę kilo ale nie mam pojęcia czy mogę już ćwiczyc a jeśli tak to co i czy moge stosować jakoms dietę... W ciąży przytyłam jakieś 30kg teraz waże 105kg i czuje się z tym bardzo źle... Pomoze mi ktoś z was??   Płeć: Kobieta   Wiek: 22   Waga: 105   Wzrost: 168   Obwód klatki: -   Obwód ramienia: -   Obwód talii: -   Obwód uda: -   Obwód łydki: -   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -   Aktywność w ciągu dnia: Sprzatanie...   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Mniej wiecej 4-5 razy w tygodniu dłuzy spacer   Odżywianie: Jem prawie wszystko staram sie ograniczyć słodycze... Nie lubie wołowiny   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: -   Stan zdrowia: zdrowa   Preferowane formy aktywności fizycznej: 1-2 w kazdy dzień tygodnia niestety mam możliwość tylko w domu bez zadnego sprzętu   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: -   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie wiem dokladnie co to jest nawet   Stosowane wcześniej diety: oczyszczajace od czasu do czasu
musisz uważać z tą dietą podczas karmienia piersią, moja żona też bardzo szybko chciała po porodzie wrócić do formy i lekarz jej kategorycznie zabronił bo podobno te zapasy tłuszczu są do karmienia potrzebne
poproszę ją by skrobneła coś wieczorem z mojego konta Ci tutaj jak to u niej było