Witam ćwicze już jakiś czas wcześniej chodziłem na siłkę mialem przerwe później w domu teraz znowu przerwe.Postanowiłem zaczać ćwiczyć regularnie.Kupiłem hantle i drążek.Mam 173 cm i 60 kg ale teraz robie mase i dość dobrze mi idzie kupiłem gainerka. Wcześniej brałem kreatyne. Pomóżcie mi prosze ułożyć domowy trening.Jak wcześniej pisałem mam tylko hantle i drążek no i oczywiście do pompek krzesełka.Brzuch robie A6W.Mam nadzieje że ułożycie mi jakiś dobry plan.Z góry bardzo dziękuje...Jestem nowy prosze o wyrozumiałość. PZDR
dodam jeszcze że sztangielki mam 1 6 kg 2 10 na biceps macham 8-10, a jak bede robił rozpietki to moge np po 6-6 kg bo mam niestety tylko 1 10kg i 2 6 kg
chodzi mi i zrobienie planu dla mnie jesli kto by mogl bo nie bede kopiowal jakis z neta
1231948261000
vincent89
Wysłana - 14 stycznia 2009 17:38
Tutaj raczej nikt Ci planu nie ułoży. Musisz sam to zrobić i dać do sprawdzenia.
1231951126000
dr_rubens
Wysłana - 14 stycznia 2009 17:51
chodzi mi i zrobienie planu dla mnie jesli kto by mogl bo nie bede kopiowal jakis z neta... nie rozumiem do końca... po co ktoś ma układać trening specjalnie "pod ciebie", jeżeli masz poniżej gotowy plan autorstwa Mawashiego?
Francuz 4 razy w tygodniu jest bez sensu, nie uwzględniasz regeneracji i dziwi mnie liczba powtórzeń, a to nie koniec... Twój plan jest zły.
Próbowałeś plan, który ci dałem w linku? On (i link i plan) na prawdę działa
Zmieniony przez - dr_rubens w dniu 2009-01-14 18:18:54