Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
ok zaczynam czy ktoś słyszał coś o granulacie dla świń oczywiście nie dla mnie. Prosił bym o opisanie tego
i jeszcze jedno mam na osiedlu takich ***anych d****i co non stop na siłke do piwnicy pasze i koksy i ostatnio koleś mi gada że kupił winstrol i po 1 strzale 2 cm łapa a strzała brał 3 dni temu powiedziałem że to nie możliwe bo winstrol to bardziej koks na rzezbe to mnie ****a wybrechali hm.. eh a może ja sie myle
Prosił bym o te 2 odpowiedzi
w toku eksperymentu chemicznego
Śmieszne wypowiedzi opisy groźne foty na SFD zrobisz z siebie kozaka nawet ze zwykłej cioty
twoi koledzy maja tyle w glowie, co zwierzatka dla ktorych przeznaczona jest ta pasza
1082362427000
Lucyper
Wysłana - 19 kwietnia 2004 10:44
No ja bym tu bronił świń...
mafia.doping.full-hardcore.pl
Znawca -
1082364251000
SFD
Wysłana - 19 kwietnia 2004 11:04
Świry
1082365474000
SFD
Wysłana - 19 kwietnia 2004 12:07
Lucyper dobrze gada
1082369237000
mmichaal
Wysłana - 19 kwietnia 2004 13:14
faktycznie, ponoc swinie sa inteligentniejsze od ludzi (jakies to badania wykazaly)
1082373250000
Uriel
Wysłana - 19 kwietnia 2004 14:04
Chodzi Ci chyba o Provit w buteleczce w płynie - bo taki jest ale nie znajdziesz go w żadnym sklepie z odżywkami. Leje się kilka łyżek na wiadro. CHłopaki mówili, żę ostro się rośnie.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Ekspert -
1082376279000
Ernest_18
Wysłana - 19 kwietnia 2004 14:31
Uriel chodz mi o rganulat on to ma z wioski tym karmią świnie,itp nie śmiejcie sie z moich kolegów bo to tylko znajomi ja pasz nie wp*****lam 1 na co stawiam to odrzywianie 2 trening 3 ewentualnie suple 4 sterydy he jak bym chciał być kulturystą to pewnie tak narazie styka mi to co zdobyłem bez nich
Ok prosze dalej krytykować piszcie co chciecie ale wolał bym aby ktoś mi przybliżył temat bardzo bym był wdzięczny (spox ziomy z was)
Śmieszne wypowiedzi opisy groźne foty na SFD zrobisz z siebie kozaka nawet ze zwykłej cioty
1082377906000
Uriel
Wysłana - 19 kwietnia 2004 14:37
Nie znam granulatu, ale ja się z Ciebie nie śmieje, naprawdę podobno brali doping + pasza i coś zdrowo urośli, bez kitu - ostatnio zainteresowała mnie karma dla psów, powaga!!! CO do świń - to niektórzy używają tego tylko biorą ze wsi od chłopów.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Ekspert -
1082378260000
Ernest_18
Wysłana - 19 kwietnia 2004 15:25
Uriel heee nie istotne karzdy ma swoje życie i wezmie co mu sie spodoba i nikt na to nie ma wpływu hee no u mnie ma laska ale i tak nie mam zamiaru nic walić moje wymiary są wystarczające heee pozdro i dzięki za odpowiedzi
1082381135000
stixman
Wysłana - 19 kwietnia 2004 19:55
moze chodzi ci o klasycznego mlekomiksa, ale tego brac bym nie polecal, jeden kumpel po tygodniu wyladowal po tym w szpitalu :(