Witam jestem nowym na tym forum mam 18 lat cwicze juz ponad 2 lata, nie jestem zbytnio zadowolony z moich rezultatów na silowni. mam plan na silownie ale on nie jest taki profesionalny.. wicze na bardzo dobrej silowni u nas w miescie, a co do mojej diety to jest srednia . bo staram sie ja utrzymywac i jesc tak jak mam rozpisane. Co do odżywek to bralem na poczatku gainery ale tylko troche , teraz jakos wole kreatyne i bialko Cwicze 3razy pon,śr,piątek w tygodniu niekiedy nawet i 4 razy siedze na silowni tak 1,5 - 2 h .. prosił bym aby mi ktoś rozpisał jak co cwiczyc ile serji i ile powturzen i co cwiczyc zalerzało by mi na wyrobieniu wiekszej klaty, barów i łapy no i troche miesni brzucha dzieki! i pozdrawiam Powodzenia
jeśli już nabierzesz pewności, ze plan ktory z ich pomioca ulozysz nadaje sie do wklejenia w tym temacie to zrób to- tylko aby byl w miare przemyslany.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1254334494000
pppustak
Wysłana - 30 września 2009 20:36
dzieki Apokalipsa :)
1254335799000
Connecting
Wysłana - 01 października 2009 18:24
nick pasuje do ciebie ;) "teraz jakos wole kreatyne i bialko" <- rozje**o mnie to , a ta ortografia...
'Nie ma postepu bez walki' Fryderyk Douglas
1254414295000
grimgir
Wysłana - 01 października 2009 21:10
Oj Connecting, nie ładnie. Forum nie jest do jechania nawzajem po sobie. Krytykując innych trzeba pamiętać, że sami nie jesteśmy idealni. Jedziesz po kimś, a w innym poście sam wykazujesz braki wiedzy. Krytyka to umiejętne zwracanie uwagi na popełnione błędy, ironizowanie i inne praktyki to tylko zwykłe chamstwo. To raz. Dwa. MRS ppustak- większość obecnie stosowanych programów posiada wbudowany moduł sprawdzania pisowni. Tak więc nie ma tłumaczenia- dysleksja itp. Nie bądź leniem chłopie. Bo przecież oprócz łapy i klaty liczy się jeszcze kilka rzeczy i może dobrze o nich pamiętać. Trzy, może sam coś napisz, a inni ocenią. Trochę mnie to irytuje ponieważ chcesz od razu gotowca. Mi napisano kiedyś abym sam coś najpierw zrobił. I wiesz? Mieli rację:) Poczytałem, poczytałem i coś tam teraz jest lepiej. Więc sam coś najpierw zaproponuj.
1254424233000
Grochu7
Wysłana - 02 października 2009 10:09
Polecam HST :) kozacki trening
"Dziś uciekam jutro wróce jeszcze o mnie usłyszycie" Ryszard Andrzejewski Peja<-RAP
1254470943000
apokalipsa NUTRIFARM
Wysłana - 02 października 2009 16:28
...dlatego wkleilem mu owe linki- bo wiem, ze jesli zechce wiele skorzysta
Connecting faktycznie; ironie, porownania- szcególnie te ktore nie obejmuja zagadnienia pozostaw w sferze niewypowiadanej!
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1254493692000
Connecting
Wysłana - 03 października 2009 16:53
Jesli kogos urazilem, trudno taki juz jestem i sie nie zmienie, ale nie kalecze polskiego jezyka
'Nie ma postepu bez walki' Fryderyk Douglas
1254581598000
dulek123
Wysłana - 04 października 2009 10:42
nie chciałem zakładać nowego tematu wiec dam mój plan do ocenienia tutaj. Poczytałem popróbowałem i wyszło coś takiego: Dzień 1: (Mięśnie grzbietu, Mięśnie dwugłowe ramion)