Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Pomocy !! Jaka dieta i jak ćwiczyć żeby schudnąć

pizia-mizi

Wysłana - 23 sierpnia 2008 23:35    Edytuj Cytuj
Sorrka. Nie przeczytałam paru ostatnich postów i nie zwróciłam uwagi na datę.

P.S.. A z resztą, Odchudzanie czasami trwa i całe życie

kasiatek1

Wysłana - 21 października 2008 17:05    Edytuj Cytuj

Usunięty przez domer za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 23 października 2008 11:45    Edytuj Cytuj
Oczywiscie mozesz pomagac na forum. Jezeli chodzi o prywatne porady i reklame to po uzgodnieniu z administratorem.

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

domsial

Wysłana - 07 listopada 2008 19:13    Edytuj Cytuj
Witam mam 23 lata trenuje od wrzesnia waze 94 mam 176cm wzrostu mam dalej brzuszek leką oponke ale nie taką jak 3miesiace temu schudłem 8kg brałem dyma burn i super cut 3 zostało mi jeszcze 11dni ich stosowania ale od tygodnia stanełem na wadze i nie ide w duł a niedługo chce zaczą cykl kreatynowy wiec cchialbym przez te 11 dni pozbyc sie troche tluszczu:)
Co robie <> trenuje na siłowni 4x w tyg. i 2x w tyg basen
Jesli chodzi o diete chcialbym bardzo zeby ktos mi pomogl nie wiem zabardzo jak sie za nią zabrac chodz przeczytalem duzo artykolow na temat niej i ograniczylem teraz wegle ale waga nadal stoi. Prosil bym o pomoc tych ktorzy kiedys tez mieli takie problemy. Dzieki z góry

kasiatek1

Wysłana - 07 listopada 2008 20:46    Edytuj Cytuj
Witam, mysle ze same cwiczenia napewno nie spowoduja utraty masy ciała dokonca jesli twoje odzywianie jest nieprawidłowe;), przede wszytskim zeby ci pomóc trzeba wiedziec jak sie odzywiasz, ile posiłków dziennie , w jakich odstepach czasopwych ile pijesz płynów jakie, i co za zwyczaj jadasz na sniadanie obiad kolacje posiłki dodatkowe, jak równiez czy podjadasz miedzy posiłkami czy słodzisz herbate jakie mleko pijasz to znaczy ile 5 tłuszczu itp podobne rzeczy ;)
Studiuje dietetyke obecnie jestem na studiach drygiego stopnia chetnie pomogę a jesli chcesz profesjonalna diete to proszę o kontakt osobisty na maila xxxxxxx ( układam diety dostosowane do aktywnosci fizycznej trybu dnia wagii innych czynników ;) także organoleptycznych ), bo to wymaga ankiety i innych wiaadomosci uzyskanych od ciebie ;)

pozdrawiam

Zmieniony przez - domer w dniu 2008-11-10 18:22:55

aniulka000

Wysłana - 19 stycznia 2010 16:50    Edytuj Cytuj
witam jestem początkująca na tym forum przejrzałam wiele stron int niestety nie rozwiały one moich wątpliwości treningowych. Otóż od tygodnia chodze do fitness klubu i mojplan trenningowy wyglada nastepujaco: 1-1,5 godz aeroby wiec bieznia badz orbitrek przy tetnie 116-134 zazwyczaj utrzymuje 125.
zajecia silowe 15 min miesnie brzucha
15 min uda i pupa
nastepnie 30m -45 min basen ( przeplatam plywanie z cwiczeniami w wodzie)

zalezy mi by wyszczuplic sylwetke i zredukowac tkanke tluszczowa czy plan trenninogwy mam dobry? jesli nie to polecie cos rozsadnego. musze dodac ze w zaszym tygodniu bylam w klubie 4 razy natomiast od tego tyg chodze codziennie:)

tommo666

Wysłana - 20 stycznia 2010 12:12    Edytuj Cytuj
fajny temat, założony w 2003, co jakiś czas podbijany, teraz podbity o 2 lata... :D

A jeśli chodzi o dietę, spróbuj jeść WYŁĄCZNIE surowe warzywa i owoce. Trochę drogo i wiadomo, że nie każdemu smakuje, ale skuteczność 100%, bez efektu jojo i do tego z bardzo dużą poprawą stanu zdrowia.

Nigdy nie myśl o drugim miejscu.
VEGE POWER!

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 20 stycznia 2010 14:10    Edytuj  Cytuj
w wyszczuleniu sylwetki owszem lecz przy treningu typowo kulturystycznym warzywa to za mało jeśli chodzi o budowę masy mięśniwoeej
Ekspert -

tommo666

Wysłana - 20 stycznia 2010 15:35    Edytuj Cytuj
Po pierwsze, niezupełnie. Oblicz białko, które zdobędziesz jedząc 1000 kcal warzyw. Mocno się zdziwisz.

Po drugie, akurat kulturystom nie wciskam takiej diety :D

Nigdy nie myśl o drugim miejscu.
VEGE POWER!

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 20 stycznia 2010 16:00    Edytuj Cytuj
raczej chodziło mi to o ww
nie wcisnął bym w siebie 1000kcal warzyw pozdr
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 9 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pomocy !! Jaka dieta i jak ćwiczyć żeby schudnąć

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  9   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.