Witam all !!!
Blomdina wielkie dzięki za wsparcie i pomoc w walce z tłuszczykiem.
"Co do aerobow, to uprawiasz je na zwykłym rekreacyjnym rowerze czy stacjonarnym?" - Robie je na zwykłym roweże górskim narazie stacjonarnego nie posiadam (ale na zime zamierzam kupić)
Co do biegania to myślę że jeszcze za wcześnie ze względu na dużą wagę i kondycję, ale z czasem zacznę.
"Najpierw preparaty bo na tym sie znam
Generalnie moze to byc balsam nawilzajacy..kazdej firmy sa lepsze i drozsze ale srednio ok 12 zł
Jezeli zauwazysz ze skóre przydałoby sie pobudzic to dwa wyprobowane polecam: niby na rozstepy ale rewelacyjnie zmieniaja strokture skóry juz po tygodniu
Norel Retinol countra cellulit ok 30zł lub
avonu Anti Cellulite Body Sculpting ok 60 zł ale jest na razie promowany wiec szukaj tez po 32 zł
te dwa sa przez wiekszosc wyprobowane i naprawde skuteczne..bedziesz chciał cos drozszego zapodamy.." - Narazie wypróbuje jakiś balsam nawilżający i ten "niby na rozstępy Norel Retinol countra cellulit ok 30zł"(których tochę mam na rękach i brzuchu ale nie są aż tak widoczne).
Co do diety to postaram się ją jakoś urozmaicić i zwiększe ilość białka i trochę tłuszczu jak mówisz że on taki ważny.
"przyjzyj sie tabelom , moge ci podesłac zrobiłam sobie gotowe do wydruku, bo nie ma to jak cos miec na papierze i powodzic palcem.." chętnie skorzystam więc jak można to proszę na adres: marcinkowalczyk@hoga.pl
Z góry wielkie dzięki.
"Nie ma nic przyjemniejszego jak chudnac jedzac i miec siły do treningu.." - Z tym się w pełni zgadzam

Pozdrawiam i wszystkim również rzyczę powodzenia w walce z tłuszczykim Gryzli.