Witam !! Dziś przebiegł pierwszy tydzień mojej diety i ćwiczeń, i tak na wadze 2kg mniej ale w pasie tylko 1cm, natomiast udo bez zmian. Czy to normalne ubytki i dla czego w udzie bez zmian? Jeszcze jedno pytanie ile się powinno średnio gubić centymetrów tygodniowo w pasie, udzie i ile kilogramów.
I tak na koniec jeszcze jedno pytanie nie związane z dietą co to są te SOGI i do czego służą i jak się je przyznaje, bo jak wcześniej dałem to Aerodyne napisał że nie weszły.
Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedż.
1052375211000
giiNgeRrKa
Wysłana - 08 maja 2003 08:37
GileK czekam na artykul:"))sog
"giiNgeRrKa"
1052375869000
Głosiu
Wysłana - 08 maja 2003 08:55
Gryzli, jeśli uwazasz czyjąś wypowiedź za wartościową dajesz mu punkt - SOG. Przyznajesz je klikając na napis "nowy na forum","czytelnik działu","specjalista w dziale" itp. napis ten znajduje się w prawym dolnym rogu wypowiedzi danej osoby. SOGa mozna przyznać osobie tylko raz w DZIALE. Czyli, dajesz mi soga w odrzywianiu dziś, za kilka dni bedziesz chciał ponownie - SOG nie zostanie zaliczony. Ilość SOGów sprawdzasz wskazując kursorem napis "nowy na forum","czytelnik działu","specjalista w dziale" itp. ale nie klikasz.
Mam nadzieję że rozjaśniłem Ci. A teraz daj mi SOGa na próbę
Pozdrawiam Głosiu
Ashes to ashes, dust to dust
Pozdrawiam Głosiu
"Uważaj przy czytaniu książek na temat zdrowia, bo możesz umrzeć na błąd w druku." Mark Twain
1052376932000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 08 maja 2003 21:20
Suchaj miałem podobny problem co ty tylko ważyłem 111kg przy 180 w 3 miesiące schudłem 28 kg a po kolejnym miesiącu 8 kg teraz waże 73 kg i wage tą czymam od 6 miesięcy.Moja rada jest prosta ogranicz węgle do 2g na 1 kg wagi ciała, 2,5 g białka i 0,5 g tuszczu podziel to na 5-6 posiłków co 3 godziny, trzeba mieć stały poziom insuliny we krwi przez cał dzień.A co do treningu to siłka i areoby rano przed sniadaniem i wieczorem 3 godziny po ostatnim posiłku conaimniej 1 godzine, co do suplementów olej je są nic niewarte wszystkie przetestowałem.
qazar niezle niezle . czyli duzo ww i bialka wrzucales z tego wychodzi a jak czesto robiles aeroby i jaki czas trwania??
1052422566000
SFD
Wysłana - 09 maja 2003 07:40
Dzięki za rady i wypowiedzi dla was sogi
1052458842000
tommy098
Wysłana - 09 maja 2003 09:13
nizej masz moj post moje wyniki w spalaniu tkanki tluszczowej a dieta wysokobialkowa.Przeczytaj i jesli Ci sie spodoba to mozesz sprobowac.Zycze powodzenia.
text roku: Nie smiejcie sie.Zdecydowalem sie na pierwszy cykl w zyciu, problem w tym ze niewiem jak sie wbija igle, przed chwial zrobilem sobie zasztryk ale igly nie moge wyjąc, siedzi tak mocno jak sruba, boli jak**** siedze juz tak 20 minut i nie moge wyjąc jej bo boli jak sam skurvysyn. Pomocy bo nie wyrobie, matka wróci z roboty, igla w dupe za***ią mnie...
www.theanimalrescuesite.com -zwierze tez czuje glod
1052464387000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 09 maja 2003 19:44
Białko w czasie odchudzania najlepiej czerpać z pierśi,tuńczyka i jaj.Nie polecam dużo mleka gdyż zawiera laktoze(cukier mleczny).Areoby robie 2 razy rano 45 minut i wieczorem też 45 minut,po trenigu siłowym wykonuje jeszcze trenig wytrzymałościowy 30 minut na rowerze.W sumie trenig dzienie trwa 3 godzniy ach i trzeba brać hmb jednak gdyż mogą nastąpić mocne spadki masy mięsniowej,a wczasie oduchudzania mogą nastąpić dwie najgorsze przypadki utata masy mięśniowej i zwolnieni metabolizmu.Utrat masy mięśniowej zwalnia metabolizm i zwiększa szanse na odkładanie się tuszczu.Trzeba pamiętać 1 kg tuszczu sapal dzienie 2 kcal a 1kg mięśni 50 kcal
Posiłek 2 Ser biały chudy ok.125 g Ogórek ( świeży lub kiszony) 2 kromeczki pieczywa chrupkiego
Posiłek 3 Zupa pomidorowa bez śmietany gotowana na piersi z kurczaka Ryż ok.125 g
Posiłek 4 Pierś z kurczaka właśnie z tej zupy
Posiłek 5 Ryba wędzona (najczęściej makrela, lub dorsz)
Posiłek 6 (nie zawsze jest) Jogurt naturalny 0% tłuszczu
Tak wygląda mój przykładowy dzień diety, prosił bym o opinie czy jest ok czy należy coś zmienić, jak zmienić to jak? Jakie jeszcze produkty mógłbym użyć do mojej diety ?
Jeżeli chodzi o ćwiczenia to rano tak jak pisaliście jeźdze 1 godzine na rowerze, a popołudniu ćwiczenia siłowe+ brzuszki
Pozdrawiam i czekam na rady i opinie. Za każdą radę SOG
1052637229000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 11 maja 2003 14:25
Słuchaj wyżuć jogurt i mleczne przetwory wszystkie.Ja robiąc drabinke wyżuciłem wszystki przetwory mleczne ,chleb jaki kolwiek ,ryż,ziemniaki,ciasta,ciastka,przetwory mączne,tuste mięsa(równierz wędliny) i efekty były powalające.Żródłem węglowodanów powiny być płatki owsiane , warzywa(najlepiej surowe) i umiarkowana ilość owoców(bez soków).Na kolacje tylko białka np.omlet z białek lub tuńczyk.W ogóle węglowodany tylko na śniadanie i po trenigu najlepiej jako odżywka biłkowo-węglowodanowa.