Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 566 razy
słowa kluczowe: pomocy 
Autor

Pomocy !!!!

Chudy22

Wysłana - 11 maja 2004 20:01    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Ostro boli mnie bark nawet dziś klaty niezrobiłem.
I tu pytanie właśnie dziś zaczełem tostesteron Propianate5%,czy pomoże on mi złagodzić ból??? Meta zawsze mi łagodziła ból w stawach ale czy teść złagodNadwyrężyło mi się więzadło chyba albo mięsień staw to raczej niejest.
Pozdrawiam

" Nigdy nie biegnij, jeśli możesz iść, nigdy nie, choć jeśli możesz stać, nigdy nie stój, jeśli możesz siedzieć, nigdy nie siedź, jeśli możesz leżeć, a jeśli już się położysz staraj się usnąć".

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 maja 2004 20:13 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

micen ZASŁUŻONY

Wysłana - 11 maja 2004 20:13    Edytuj Cytuj
Propionat raczej nie pomoże, spróbuj maści dla sportowców. Meta pomagała - pierwsze słyszę...

Formę buduję dzięki:
[http://www.esuple.pl/]

Moderator w Dziale Doping...
Ekspert -

koks20

Wysłana - 11 maja 2004 20:17    Edytuj Cytuj
"Meta zawsze mi łagodziła ból w stawach..." chba se jaja robisz?
słyszałem ze deca na stawy pomaga, ale zeby matka, hahaha

koks20, a w zasadzie 21

micen ZASŁUŻONY

Wysłana - 11 maja 2004 20:20    Edytuj Cytuj
Może meta w maści?

Formę buduję dzięki:

Ekspert -

Chudy22

Wysłana - 11 maja 2004 20:25    Edytuj Cytuj
No panowie nieróbcie sobie jaj tylko jak macie coś do powiedzenia to mówcie a nie się ze mnie wyśmiewacie.
Sprawa jest poważna jakby niebyła to bym nieprosił o pomoc.

" Nigdy nie biegnij, jeśli możesz iść, nigdy nie, choć jeśli możesz stać, nigdy nie stój, jeśli możesz siedzieć, nigdy nie siedź, jeśli możesz leżeć, a jeśli już się położysz staraj się usnąć".

koks20

Wysłana - 11 maja 2004 20:32    Edytuj Cytuj
na powaznie to powinienes to dac do porad medycznych, a nie do dopingu, niech mod to przeniesie

koks20, a w zasadzie 21

micen ZASŁUŻONY

Wysłana - 11 maja 2004 20:33    Edytuj Cytuj
Ale to było na poważnie, no może oprócz tej maści... nie mogłem się powstrzymać...

Formę buduję dzięki:

Ekspert -

Uriel

Wysłana - 11 maja 2004 20:37    Edytuj Cytuj
Kolo chyba ma zakwasy ostre - albo przysiady ze sztangą robił i na kręgu ma opuchnięcie - tuż przy szyi.

Zmieniony przez - Uriel w dniu 2004-05-11 20:38:25

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Ekspert -

e-lite

Wysłana - 12 maja 2004 05:55    Edytuj Cytuj
Na stawy to najlepiej wędka i robaki
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.