Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 67 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odchudzanie
Pomocy! Nie wiem co mam robić! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: pomocy wiem mam robić
Autor "Pomocy! Nie wiem co mam robić!"   

Martaguzik
 Wysłana - 8 luty 2010 23:26        | zgłoś naruszenie regulaminu

Tak bardzo chciałabym schudnąć!!!! :((
Jakiś czas temu rzuciłam palenie i przytyłam 5 kg! Aktualnie ważę 73 kg, wzrost 167... Mam drobną buzie i szczupłe ramiona, więc mojej wagi tak nie widać, ale mam okropny problem z brzuchem :((( Dlaczego? Z wagi 84 spadłam na 64... W ciągu 3 lat. Zaczełam dojrzewac i waga sama spadła, ale przez ostatnie dwa lata przytyłam 8 kg!!! Duże skoki wagi... najgorsze jednak jest to, że mój brzuch wyglada bardzo źle! Masa naciagnietej skóry, która jest bardzo miękka, boczki sa okropne :(
Ostatnio zaczełam sie dokształcac odnośnie diet i zdrowego trybu zycia... szczerze mówiac pogubiłam sie w tym wszystkim :( Próbowałam wielu sposobów na to, żeby zrzucic zbędne kilogramy. Myślę jednak, że gdybym miała konkretny plan byłoby łatwiej.
Gdyby ktos z was chciał pomóc, proszę piszcie! Chce w końcu się dobrze poczuć! Nie potrafie sie zaakceptowac, chce zmienić moje ciało, mam siłe i chęci, ale nie wiem jak!
Pomóżcie!

przyznaj SOG'a

misterjo
 Wysłana - 9 luty 2010 00:18       [zgłoszenie]

L. wysłanych artykułów 1
L. przecz. artykułów 5
I wszystko jasne
Nikt ci tu gotowego planu nie ułoży, musisz poczytać o odżywianiu, ułożyć sobie dietę i ćwiczyć. Innego wyjścia niema . A co do skóry tu smaruj jakimś kremem nawilżającym, bo z tego co mówisz to skóra ci wisi, bo szybko schudłaś, chociaż 20 kg w 3 lata to nie tak dużo.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pomocy! Nie wiem co mam robić!

<< Dieta dla siostry / Dieta - redukcja >>

Podobne: Prosze niech mi ktoś pomoze z zzucić 7kg w 3tygonie | "Jem mniej niż x kcal i nie chudnę" | [art-onet]"Zła wiadomość dla otyłych - nigdy nie schudną" | Nie odchudzam się już. Mam tylko male pytanie :) foto. | Forma lato 2008 (czyli co robic by sie nie wtydzic zdjac koszulke na plazy ) | Dlaczego nie chudne??:(:(:(

Warto przeczytać: alliance bjj | dobre odrzywianie | gona 36 | animal mstack zawroty | hmb system | crash weight gain dawkowanie | gonado 36 | cla 80 | go 36 | Si?Pwnia 34h | act po powrocie | powrot act | spalacz i do czego ? | ile waza dwa plastry sera | posilek miedzytreningowy | posilek miedzy treningowy | co jesc miedzy treningami | posilek miedzy treningami | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL