Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 625 razy
słowa kluczowe: pomoc  oponką 
Autor

Pomoc z oponką:)

Livesports

Wysłana - 15 lutego 2010 20:44    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

macie jakas dobra diete dzieki ktorej mozna szybko pozbyc sie brzuszka? jak powinien wygladac jej rozklad,co jesc i czego unikac
To jest moj 1 post dlatego chciałbym dopwoiedziec, ze zaczołem biegaj juz od ok.1,5 tygodnia co 2 dzień, co radzicie na jw. ,,oponkę'' Prosze o jakies wskazówki.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 lutego 2010 20:57 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

misterjo

Wysłana - 15 lutego 2010 20:57    Edytuj Cytuj
Dobrą dietę to możesz sobie ułożyć. Może napiszesz coś o sobie ??

Livesports

Wysłana - 15 lutego 2010 21:06    Edytuj Cytuj
a co chcialbys wiedziec?

misterjo

Wysłana - 15 lutego 2010 21:10    Edytuj Cytuj
Poczytaj o low carb. Waga wzrost, aktywność fizyczna itp. Jednym słowem ankieta. Ale dietę i tak sam musisz ułożyć.

Zmieniony przez - misterjo w dniu 2010-02-15 21:10:24

Livesports

Wysłana - 15 lutego 2010 21:12    Edytuj Cytuj
187, 90kg jednym slowem tluszczyk tluszczykiem pogania ogolnie od dzieca mam problem z nadwagą Aktywnosc brzuszki wraz z biegami co 2 dzień od 1,5 tygodnia...

misterjo

Wysłana - 15 lutego 2010 21:20    Edytuj Cytuj
To teraz poczytaj http://www.sfd.pl/Zbi%C3%B3r_link%C3%B3w_dzia%C5%82u_Od%C5%BCywianie-t418003.html i zdecyduj się na jakąś dietę i ją ułóż, a potem daj do sprawdzenia. I lepiej dorzuć siłkę, a jak nie masz szans chodzenia na nią to ćwicz treningiem domatora.

Livesports

Wysłana - 15 lutego 2010 22:26    Edytuj Cytuj
Jak na silownie to musialbym pod okiem instruktora mam skrzywienie kregosłupa na odcinku ledzwiowo-krzyrzowym wysuniecie kręgozmyku, wiec niewiem jakie cwiczenia powiniennem ewentualnie zrobic. dzieki za link dam do sprawdzenia w tym samym temacie jakbys mi mogl powiedziec co daje bieganie odnosnie miesni brzucha bylbym wdzięczny:)

misterjo

Wysłana - 15 lutego 2010 22:39    Edytuj Cytuj
Bieganiem spalisz tłuszcz z całego ciała, to najlepsze aeroby :) Co do kręgosłupa to ci nie doradzę idź najlepiej do lekarza sportowego i on cię pokieruje .

TheBigBoss

Wysłana - 16 lutego 2010 10:17    Edytuj  Cytuj
dobry bilans kaloryczny,wysokiej jakosci pozywienie,waga kuchenna i duzo ruchu (silownia,beganie) po godzince 6 razy na tydzien oraz pare miesiecy cierpliwosci .

Livesports

Wysłana - 17 lutego 2010 00:34    Edytuj Cytuj
Witam ponownie mam takie pytanie czy jakbym zaluzmy zakupil suple na rzeźbe przy jednoczesnym kontynuowaniu joggingu co 2 dzien będą jakies efekty czy to wyrzucenie pieniędzy w bloto?
aktualnie zamierzam po ukonczeniu szkoly zaczac chodzic tj. kwiecien na silke a do tego czasu chcialbym cos w tej kwestii ze soba zrobic prosze o pomoc. oczywiscie jak zrobie dietę dam do sprawdzenia na forum.

misterjo

Wysłana - 17 lutego 2010 00:42    Edytuj Cytuj
Od razu nie ma co bawić się ze spalaczami, jak będziesz biegał robił pompki itp. to powinno dac efekt spalacza zarzucisz później , jak już ciężej będzie fat schodził.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pomoc z oponką:)

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.