Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Pomoc z odzywkami dla pilkarza...

lukis1115

Wysłana - 28 marca 2009 20:31    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.
Mam 20lat i trenuje pilke nozna 2-3 razy w tyg +mecz...wiem ze takich tematow bylo juz pewnie sporo ale chce porad ku mojej osobie...10-11 miesiecy temu zerwalem wiezadla krzyzowe jakies 9miechow temu mialem operacje wszystko poszlo ok 8tyg intensywnej rehabilitacji i dosyc szybko bo po 4miesiacach wrocilem do pilki...2-3miesiace z halowka zadnych problemow, wszystko ok.Teraz trenuje na trawie.Z pkt widzenia trenera dobry technicznie z przegladem sytuacji na boisku ale SZYBKOSC niestety pozostawia jeszcze troche do zyczenia...:( po operacji doszlo okolo 7kg i obecnie waze 83.5kg przy 185cm.potrzebuje nabrac szybkosci +wytrzymalosci na meczu i potrzebuje do tego jakies odzywki + cos na spadek paru kg...Dieta przedewszystkim.
Czekam na odpowiedzi...pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 marca 2009 19:30 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Rusedski

Wysłana - 29 marca 2009 19:30    Edytuj Cytuj
skoro bedzie dieta i trening to raczej potrzebny bylby jakis srodek delikatny na bazie kofeiny. nie bralbym nic mocniejszego/

life energge firmy trec posiada guarane i zen szen w dobrej dawce.
2-3 kaps przed treningiem/ to nie jest termogenik

Sounds Like A Melody

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pomoc z odzywkami dla pilkarza...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.