Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Pomoc w diecie, jeżeli masz zamiar krytykować - odpuść. Piłkarz

pilkarz91

Wysłana - 04 marca 2010 14:25    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Może na początku się przedstawię: Mam na imię Mariusz, 19 lat, 179cm i 78 kg. Szukałem na forum czegoś co mi jest potrzebne lecz niestety nie znalazłem - dlatego zakładam temat. Mianowicie chciałbym pozbyć sie 5kg i potrzebna mi dieta. Nigdy takowej nie stosowałem. Trenuję 6 razy w tygodniu w tym jeden trening na siłowni (z reguły jest to trening ogólny na wszystkie patrie mięśniowe). Nie wiem za bardzo czy mogę tutaj prosić o podanie całej diety czy chociaż jakiś porad... Czy może potrzebne jeszcze jakieś informacje czy cu?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 marca 2010 15:44 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

TheBigBoss

Wysłana - 04 marca 2010 15:44    Edytuj Cytuj
czytaj regulamin

pilkarz91

Wysłana - 04 marca 2010 16:07    Edytuj Cytuj
Czyli nie mam liczyć na to, że ktoś ułoży mi na tym forum jakąś przykładową dietę dla mnie? Muszę sam ją zrobić jeśli dobrze rozumiem... Szkoda. Być możeza dużo od Was wymagam ale liczyłem na jakieś przykłady,które byłyby odpowiednie dla mnie jako piłkarza. Zajrzę tutaj jeszcze,może ktoś się zlituje i coś naklika. Pozdrawiam

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pomoc w diecie, jeżeli masz zamiar krytykować - odpuść. Piłkarz

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.