Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 984 razy
słowa kluczowe: pomoc  przy  redukcji 
Autor

Pomoc przy redukcji na T3

Sono Tutti

Wysłana - 15 lutego 2010 12:10    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam wszystkich.
Mam do was prosbe na początku marca zaczynam cykl. Pierwsza czesc ma być na mase a poznie chce zrobic konkretna redukcje. Cykl mialby wyglądać tak:

1-6 oma 250mg e0d
1-6 npp 100mg e0d
1-4 meta 20mg ed

7-8 hcg 1000iu e0d

9-14 prop 300mg/ew
9-13 tren acet 210mg/Ew
10-15 wino inj 150mg/Ew
9-14 nolva 10/20mg ed

I tu zaczyna się mój problem ponieważ chciałem w 2 czesci dodac t3+clen, myślałem nad schematem Marqz tu opisal jak to powinno wyglądać: http://www.sfd.pl/Zej%C5%9Bcie_z_T3-t478423.html
Jak dobarw dawki dobre dla mnie? Proszę forumowiczow którzy stosowali cos podobnego na redukcje ,a bynajmniej t3. Chodzi mi o jak najmniejsze spadki miesa;)

1. WIEK: 25
2. WAGA: 84
3. WZROST: 175
4. WYMIARY:
-biceps:44
-klatka: nie wiem
-udo: 64
-talia: 80
5. STAŻ NA SIŁOWNI: ok. 6 lat z przerwami
6. DIETA: w zależności od celu na cyklu będzie
-białko: 2,5/3 g/kg
-węglowodany: 5/3 g/kg
-tłuszcz: 2/3 g/kg
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: było ich kilka, ostatni to mix+tren+wino
8. TRENING: zalezy od celu
9. CEL CYKLU: troche masy dobrej jakości i w koncowej fazie redukcja
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: około roku
11. POZIOM BF%: na wadze w aptece 14-15%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): chudniecia
13. STAN ZDROWIA: b.dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE: nie robie już maksow
-klata: nie robie już maksow
-martwy ciąg:
-przysiad:

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 lutego 2010 12:18 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

karlos1232

Wysłana - 15 lutego 2010 12:18    Edytuj Cytuj
jaki poziom bf-u chcesz osiagnac?

OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -

Sono Tutti

Wysłana - 15 lutego 2010 12:42    Edytuj Cytuj
Bede sie staral jak najmniejszy, nie mam zamiaru startowac w zadnych zawodach tylko chce zrobic to dla siebie. Chce zobaczyc jhak bede wygladal po dobrej wycince. Masz jakies propozycje? Wiem ze niedawno robiles redukcje na t3 bo zagladalem w twoj temat;)

karlos1232

Wysłana - 15 lutego 2010 12:56    Edytuj Cytuj
Jeszcze robie juz bez t3.
Ja bym ci proponowal w drugiej fazie cyklu do trena z rana aeroby i dieta lekko redukcyjna i z tego co wiem jak tren robi(bo jeszcze nie bralem) to powinno wystarczyc na dobra wycinke.Jak chcesz wersje mocniejsza to mozesz dorzucic clena i do 50mcg t3 zeby jeszcze bardziej podkrecic metabolizm ale to juz moim zdaniem max.Ja sam robilem taka dawka tylko z winkiem i efekty zadowalajace a ta rozpiska Marka do trenu to by byla za mocna poryjesz sie to na zawody taka wersja.

Zmieniony przez - karlos1232 w dniu 2010-02-15 13:00:15

OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -

Sono Tutti

Wysłana - 15 lutego 2010 13:08    Edytuj Cytuj
aha a ile tyg.proponujesz ciagnac t3? i czy zaczac od dawki 50mcg? u Marqz chodzilo mi tylko o scgemat dawki były by mniejsze.
Myslalem nad taka wersja t3 z clenem(clen jest rozpisany przykladowo dawke dobiore)

1d-2d 12,5 mcg t3 + 40 mcg clen
3d-7d 25 mcg t3 + 60 mcg clen
2-3 37,5mcg t3 + 100 mcg clen
3-4 50 mcg t3 + 140 mcg clen
4-5 37,5 mcg t3 80 mcg clen
5-6 25mcg t3 + 60 clen
6-7 12,5 mcg t3 + 40 clen

Zmieniony przez - Sono Tutti w dniu 2010-02-15 13:17:14

karlos1232

Wysłana - 15 lutego 2010 13:18    Edytuj Cytuj
8 tyg mozna ciagnac t3.Zaczniesz od mniejszej i zjedziesz.Napisze wersje taka bezpieczna chociaz mi kompetentni ludzie tlumaczyli ze nie trzeba tak sie cackac przy takich dawkach i mozna zejsc z dnia na dzien ale nie bedziemy ryzykowali.Ja zeszlem z 50mcg w ciagu 4 dni i czuje sie dobrze ale Tobie dam bezpiecznie:
1 dzien 12.5 mcg
2-7 dzień 25 mcg w 2 dawkach
2 tydz. - 7 tydz 50 mcg w 2 dawkach
7 tydz. - 8 tydz 4 dni 25 mcg (w 2 dawkach) 3 dni 12,5 w 2 dawkach czyli po 6,5 mcg.
Clena tez zwiekszaj tak do 160-200.
Mozesz ten cykl skrocic jak pasuje do 6 czy 7 tyg .

Zmieniony przez - karlos1232 w dniu 2010-02-15 13:21:54

OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -

Sono Tutti

Wysłana - 15 lutego 2010 15:07    Edytuj Cytuj
wielkie dzieki:D

kanion

Wysłana - 15 lutego 2010 18:49    Edytuj Cytuj
a ja mam całkiem inną opcje
w czwartym tygodniu dowalic 12,5 zeby powoli rozkrecac metabolizm
jechac tak do 6 tyg i zwiekszyc do 25 i tak zostawic do 15 tygodni potem shodzic trapem w dół przez natepne 4 tyg
od 12 tygodnia dowalic clen i ciagnac go do konca a nawet dwa tyg dłózej w dawce 120 bez przerw
musisz wiedziec ze t3 to nie anabolik , mechanizm tego działa zupełnie inaczej, nie od dawki zalezy efekt lecz od dłógości stosowania. tak zresztą jak w przypadku innych hormonów a dajac zadózo rozpierniczysz tarczyce

i nakoniec pytanie po jaki h... ci ten psełdo odblok z hcg w srodku cyklu??????

starość nie radość

karlos1232

Wysłana - 15 lutego 2010 19:06    Edytuj Cytuj
To nie jest zaden odblok i ma racje ze sobie przybije te hcg.

OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -

kanion

Wysłana - 15 lutego 2010 19:12    Edytuj Cytuj
jesli chodzi o czyszczenie receptorów bo domniemam ze to mógł miec w zamysle jesli nie odblok to tym bardziej strata towaru

starość nie radość

Scorpioo

Wysłana - 16 lutego 2010 07:38    Edytuj Cytuj
Kanion bredzisz, warto uzywac hcg podczas dlugich cykli, bylo to juz nie raz wyjasniane, juz nie mowiac ze leci tren i npp, ktorym bym swoja droga nie dawal zaraz po sobie.
A z ta "strata towaru" to wyobraz sobie ze nie kazdy odklada dwa funciki z wyplaty, zeby go bylo stac na kolejna flaszke underowego testa, co go ziutek upichcil w garze ze skarpetami.
Sorry, ale rozpier.dalaja mnie takie teksty jak "strata".
I jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj po prostu, a uzyj googla.

A co do dlugiego stosowania t3 znowu sie myslisz, nie w tym, ze jest to efektywne, bo temu nie przecze, ale w tym ze polecasz to komus na amatorskim poziomie. Im dluzej jestes na syntetycznych hormonach tarczycy tym dluzej blokujesz ich endogenne wydzielanie, przez co organizm bedzie dluzej dochodzil do siebie. A spadajacy poziome t4 i t3 oznacza zaburzenia w postaci arytmii, ktore dobrze opisal Marqz.

Zmieniony przez - Scorpioo w dniu 2010-02-16 07:42:28

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pomoc przy redukcji na T3

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.