SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Pomoc przy PCT. 4 lata on

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1186

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 16 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1174
1. WIEK: 25
2. WAGA: 85
3. WZROST: 175
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka: 117
-udo: 68
-talia: 82
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 8 lat
6. DIETA:
-białko: 240g
-węglowodany: 350g
-tłuszcz: 50g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 4 lata on/test,tren,deka,npp,wino,masteron,tura,bold
8. TRENING: 5x w tygodniu siłowy
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: w trakcie odbloku od 11.12.17
11. POZIOM BF%: 10
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 150
-martwy ciąg: 180
-przysiad 140

Potrzebuje pomocy co do odbloku. Ostatnie tygodnie na cyklu leciał sam Tesc. 25 listopada poszedł ostatni strzał testa cypio.
4 grudnia zrobiłem badania:
Prolaktyna 4,36 (2,10-17,70)
Estradiol 62,0 (<39,8)
Przez tydzień leciał symex co dni(25mg dwa razy i dwa razy po 12,5mg)
Od 11 grudnia do teraz leci:
50mg provironu eod, Hcg 2500iu co 3 dni.
Wyniki badań z 18 grudnia:
Estradiol 34,0 (<39,8)
Progesteron 0,15 (0,28-1,22)

Libido mega słabe. Do symexu nie mam dojścia, jest tylko aromek. Proszę o pomoc co dalej robić by Pct przebiegło jak najlepiej.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2203 Napisanych postów 13574 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 199643
Do czego Ci symex skoro e2 w normie?badales testa?bo z progesteronem ciezko cos zrobic wiec moze libido przez niski poziom testa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 16 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1174
Symexu nie używam, ale trzymam w szafce gdyby e2 szło w górę od Hcg. Nie badałem testa, zbadam w czwartek i napisze jak to wyglada.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14097 Napisanych postów 234064 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1090899
Podawales hcg przez te 4 lata??

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 16 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1174
W ciągu tych 4 lat poleciało jakieś 25.000 Hcg. Strasznie mało, ale jak zawsze człowiek mądry po szkodzie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 208 Wiek 30 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 13835
Czyli wbiłeś do tej pory 7500 jednostek hcg, poleć jeszcze drugie tyle i idź zbadać testosteron całkowity, jeśli będą widełki odstawiasz i przechodzisz po 3-4 dniach na sermy clom + nolva przez 30 dni po 1 tab na noc. Jeśli poziom testa będzie poniżej normy bijesz kolejne 5000 jednostek rozbite na dwa razy i znów badania.

4 lata to dość długo, aczkolwiek zależy czy wbiłeś to przez rok, a potem 3 lata nic, czy w miarę równych odstępach i niskich dawkach za to przez dłuższy czas, dużo niewiadomych.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 16 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1174
Rozumiem, ze provi dalej zostawić z Hcg ?
Hcg w ciągu tych 4 lat było wbijane w dość nie równych odstępach. I niestety, ale nie prowadziłem żadnych notatek i nie pamietam dokładnie kiedy. Ostatnie 10.000 iu napewno było wbijane jakieś 5 miesięcy przed zakończeniem cyklu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2203 Napisanych postów 13574 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 199643
Jw czyli wbij jeszcze z 7500-12500 i idz zbadaj testa
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14097 Napisanych postów 234064 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1090899
provi leci dalej , ja tutaj hcg to bym podał ze 20-25 tys i dopiero z sermami kombinował
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 16 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1174
Dzięki za pomoc. Bede dalej podawał Hcg z provi tak jak wcześniej. Po nowym roku pójdę na kontrolne badania teścia, estradiolu i progesteronu. I wrzucę wyniki. Hcg zostało mi jeszcze 22.500 iu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 16 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1174
Minęło już pare miesięcy od odbloku i na chwile obecna libido brak, samopoczucie Ok. Prosił bym o poradę co dalej, czy nadal warto czekać czy nie łudzić się, ze libido wróci i wbijać testa?
Estradiol 21,9 <39,8
Fsh 2,08 1,40-18-10
Kortyzol 17,32 5,27-22,45
Lh 4,6 1,5-9,3
Progesteron 0,40 0,28-1,22
Prolaktyna 16,33 2,10-17,70
Testosteron 297,67 184,9-874,33
USG tarczycy wszystko wporzadku.



Zmieniony przez - kasikkoks w dniu 2018-09-17 07:56:27
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie odnośnie ph