Wysłana - 15 marca 2010 17:24 Przeniesiony przez georgu z działu 'Trening dla początkujących'.
Sprawdź swoje BMI
Witam chicałbym się zaptać ale napoczątek zaczen od siebie.MA 14 lat waże 90kg mierze 183 cm.Chciałbym schudną a jednocześnie urzeźbic mieśnie.Czy robie codzienie nie odrazu 50 przysiadów i 50 pompek i 50 brzuszków i jazda na rowerku 10 min da coś.I nie słodznie herbaty i nie jedznie słodyczy i jedznie do 18-00. Proszę o porade   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 14   Waga: 90   Wzrost: 183   Cel treningowy: Zdobyć mieśnie i schudnąć   Staż treningowy na słowni: Ćwiczyłem na atlasie ale teraz nie ma dostępu i na hatlach 15 kg   Uprawiane inne sporty: piłka nożna,kiedyś pływanie,Zaprzęgi,Siatkówka   Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): Mam atlas ale niestety jest w budnku nie ogrzewanym nie sczelnym bez światła węc zimom ćwiczenie odpada. i hantle 15kg ale w tej chwili porzyczłem je wujuwi który potrzebował do rehabilitacje.Mam więc w tym mieśącu do dyspozcji tylko hatle 2 kg i zapomniałem rowerek.   Dieta: nie stouje   Przeciwskaznania medyczne: nie mam   Zażywane suplementy: -
1. Proponuje bzs jadl normalnie. Ogranicz slodycze i fast foody 2. Biegac zacznij od 10 minut ale co tydzien wydluzaj ten czas +2-3 min. 3. Cwiczenia i rozciaganie jak najbardzioej wskazane
zdr.
MODERATOR DZIAŁU "SPORTY ZESPOŁOWE"
1268670611000
Chyzwar
Wysłana - 15 marca 2010 18:28
z chęcią bym ci poradził pare ciekawych ćwiczen z hantelkami, dośc trudne jak chcesz to na priv gg lub jakis namair podaj żeby było szybciej ;]