Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Pomożcie kupić jakiś krem.

slawinhio

Wysłana - 12 października 2009 17:06    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam taki problem że już jakiś ponad rok czasu a szczególnie w okresie zimowym twarz moja jest zaczerwieniona na policzkach, a szczególnie jak sie denerwuje w pracy na ulicy czy przed czymś jakimś spotkaniem.To nie w moim stylu trochę mi to przeszkadza w życiu.Wiem że duże leży w psychice z którą mam jakieś problemy,
ciągle się dręczę tym i patrze w lusterko.Jak byłem kiedyś u dermatologa to mi powiedziała że mam skórę mieszaną.Może to wysuszona skóra, dodam że praktycznie wcale nie używałem kremów do twarzy, tamtej zimy trochę na mróz smarowałem dermosanem tłustym.Cobyście polecili żeby w aptece kupić ? twarz staram się myć przegotowaną wodą.

A tak przy okazji w temacie, chciałem sobie kupić herbatę z ziołami uspokajającą taką luźną, co byście też polecili w aptece ?

dzieki

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 października 2009 07:49 
W większości przypadków polecamy:

Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Matias700

Wysłana - 13 października 2009 07:49    Edytuj Cytuj
Heh mój kumpel też ma taki problem kiedy sie wpieni albo śmieje albo gdy coś robi, wtedy sie robi na policzkach cały czerwony a w zime to póżniej zmieniało kolor na pomarańczowy... to wygląda tak jakby sie człowiek nieżle zawstydził i w nie których sytuacjach naprawde jest troche denerwujące a co na to poradzić to zabardzo nie wiem nigdy nie słyszałem jak to leczyć :/

Bo bez młota to k.... nie robota!! :D

nioonia

Wysłana - 13 października 2009 12:15    Edytuj Cytuj
juz sa o tym tematy, polecam wyszukiarke
Specjalista -

Adam67

Wysłana - 02 listopada 2009 01:56    Edytuj Cytuj

Usunięty przez nioonia za naruszenie Pkt6 regulaminu forum.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pomożcie kupić jakiś krem.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.